ČUVENI TURSKI ASTROLOG MURAT OTKRIVA: Za ove znakove 2024. će biti paklena, grcaće u dugovima, valjaće se u problemima

Prema ovom horoskopu, poznatog turskog astrologa Murata Kojuna, ova 2024. godina biti će prekretnica za neke horoskopske znakove, dok će drugima biti pakao

Horoskop
21:13h Autor:
ČUVENI TURSKI ASTROLOG MURAT OTKRIVA: Za ove znakove 2024. će biti paklena, grcaće u dugovima, valjaće se u problemima
Foto: Shutterstock

Turski horoskop za 2024. godinu!

Ovan

Očekuju vas izazovi u ostvarivanju ciljeva jer biste im se mogli suviše posvetiti, zanemarujući pritom vlastito zdravlje. Godina je povoljna za proširenje porodice. Zvezde vam se smeškaju ako žudite za prinovom ili ulaskom u bračni odnos. Imaćete mnogo prilika ostvariti prijateljstva, pa ih stoga prigrlite, jer će vam kroz njih biti lakše napredovati.

Bik

Ključno je ostati uporan. Znate i sami kako ste sposobni to postići, a uspeh će isključivo zavisiti od vaše spremnosti. Prva polovina godine je povoljna za selidbu. Ne razmišljate previše o ponuđenim prilikama. Ako se među njima nalazi investicija u nekretnine, sada je pravo vrijeme da se odlučite i krenete u akciju.

Blizanci

Očekuje vas uspeh. Dugo i marljivo ste radili, nadajući se dolasku tog trenutka, a sada je konačno stigao. Ipak, moraćete uložiti dodatan napor kako biste uživali u plodovima o kojima ste sanjali. Naići ćete na neke porodične izazove, ali s podrškom prijatelja možete ih prevazići.

devojka, sreća, Lepa Devojka
foto: Shutterstock

Lav

Godina koja dolazi idealna je za ostvarivanje velikih pomaka u sferi ličnog razvoja. Pred vama je mnoštvo prilika za proširivanje kontakata koji vam kasnije mogu uvelike pomoći. Nesigurne osobe neće imati budućnost, budite toga svesni i napustite ih čim pre. Oni koji već sada uviđaju budućnost s partnerom imaju sigurne temelje koje valja njegovati.

Devica

Očekuje vas godina ispunjena obavezama koje od vas zahtevaju posvećenost i efikasnost. Na poslovnom planu, ovo je vaša godina, očekujte povećanje plate i druge novčane benefite. Međutim, pazite na odliv novca kako ne biste dizali kredite ili pozajmice, jer ćete dugo osećati posledice, to će jako uticati na vaš kvalitet života. Već ste naučili da bijete svoje bitke i znate kako se zaštititi od tuđih percepcija koje nemaju temelje, pa nastavite to i da činite. Naučite da stavite sebe na prvo mesto.

Vaga

Pred vama je godina koja nudi mnoštvo finansijskih mogućnosti, stoga budite praktični i razmislite o investicijama jer bi vam se mogla ostvariti dobit. Savetujte se sa stručnjacima. Moguće je da dobijete priliv novca od neke nekretnine. Izazovi su vezani za partnera. Tražiće od vas posvećenost. Moguća je promena ljubavnog statusa.

Turčin
foto: Shutterstock

Škorpija

Preispitajte sopstvene vrednosti jer su one ključ nadolazećih promena. Dobro razmislite koga želite zadržati u životu i zašto. Prva polovina godine donosi vam izazove - moraćete se odlučiti o karijernim situacijama i u kom smeru želite nastaviti.

Strelac

Bićete izuzetno aktivni i uspešni u ostvarivanju ciljeva. Ipak, moraćete voditi računa o jednom segmentu života - vlastitom zdravlju. Nikako ga ne zanemarujte, jer pred vama su intenzivni dani. Ako radite na proširenju porodice, vaša želja će se ostvariti. Na finansijskom planu, definitivno nije vaša godina.

Fokusirani ste na zaradu, ali kako biste to ostvarili, moraćete biti prilagodljivi i brzo reagovati na novonastale okolnosti. Budite strpljivi, loše utičete na partnera i ometate ga u štednji novca. Ne bežite od novih poznanstava, jer vam sada ona trebaju i mogu biti korisna. Očekujte rešenja u sferi nekretnina.

Vodolija

Suočićete se s poslovnim izazovima i moraćete dobro razmisliti o trenutnim i budućim projektima. Neke stvari treba da ostanu u fioci i čekati bolje vreme. Moguća je promena profesije, što će se pokazati korisnim za budućnost.

Ribe

Uspeti ćete se rešiti loših navika i napokon ostvariti očekivani napredak. Prva polovina godine naklonjena je rešavanju finansijske situacije, a druga pravnih pitanja i ključnih životnih odnosa. Verujte svojoj intuiciji, ali za što bolji uspeh, uključite i razum. Morate pronaći ravnotežu, a 2024. godina je idealna za rad na tome.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs