VELIKI EGIPATSKI HOROSKOP ZA 2024. GODINU: Bikove očekuje velika TRANSFORMACIJA, a ONI će se kupati u LUKSUZU I NOVCU

Saznajte šta vam egipatski horoskop donosi za 2024. godinu.

Horoskop
VELIKI EGIPATSKI HOROSKOP ZA 2024. GODINU: Bikove očekuje velika TRANSFORMACIJA, a ONI će se kupati u LUKSUZU I NOVCU
Foto: Shutterstock

U carstvu mističnih zvezda i drevnih tajni, egipatski horoskop izranja kao prozor u prošlost i budućnost, sjedinjujući nas s energijama koje su krojile sudbinu drevnih faraona. Pred nama su proročanstva i simboli egipatskog horoskopa, otkrivajući nam koje će snage i božanstva oblikovati našu sudbinu u 2024. godini.

Ovan (21. mart– 19. april): Hathor – Božica Ljubavi i Radosti

Ovnovi, 2024. godinu započinjete pod blagoslovom Hathor, božice ljubavi i radosti. Njena prisutnost donosi vam toplinu srca i inspiraciju da izrazite svoje emocije. Ovo je vreme kada će ljubav i umetnost biti vaši vodiči, potičući vas da istražite svoju kreativnu stranu i pronađete radost u malim stvarima.

Bik (20. april – 20. maj): Osiris – Bog Života i Smrti

Bikovi, 2024. godina donosi uticaj Osirisa, boga života i smrti. Osiris vas poziva na introspekciju i transformaciju. Ovo je vreme kada ćete prolaziti kroz lični rast i razvoj, suočavajući se s izazovima kako biste iznedrili jaču verziju sebe. Vaša snaga leži u prihvatanju promena i iz nje crpljenju dubljeg značenja života.

Blizanci (21. maj – 20. jun): Thoth – Bog Mudrosti i Komunikacije

Blizanci, 2024. godinu dočekujete pod okriljem Thotha, boga mudrosti i komunikacije. Njegova energija potiče vašu žeđ za znanjem i razumevanje. Ovo je vreme kada će vaša radoznalost procvetati, a sposobnost izražavanja postati moćno oruđe u postizanju vaših ciljeva.

Rak (21. jun – 22. jul): Isis – Božica Majčinstva i Zaštite

Rakovi, 2024. godina donosi vam blizinu božice Isis, simbola majčinstva i zaštite. Njena prisutnost donosi vam osećaj sigurnosti i podstiče vas da se posvetite porodici i bliskim odnosima. Ovo je vreme kada će ljubav i brižnost biti vaše najmoćnije oružje.

Lav (23. jul – 22. avgust): Ra – Bog Sunca i Stvaranja

Lavovi, 2024. godina ozarit će se pod snažnim uticajem boga Sunca, Ra. Njegova energija potiče vašu kreativnost i hrabrost. Ovo je vreme kada će vaša svetlost zasijati na svakom koraku, privlačeći uspeh i priznanje. Iskoristite ovu godinu kako biste se istakli i ostavili svoj pečat na svetu.

Devica (23. avgust– 22. septembar): Maat – Božica Ravnopravnosti i Reda

Device, 2024. godina donosi vam snagu Maat, božice ravnopravnosti i reda. Njena prisutnost podstiče vas da težite harmoniji i ravnoteži u svim aspektima života. Ovo je vreme kada će vaša organiziranost biti ključna za postizanje ciljeva, a pravednost će vam biti vodič u donošenju odluka.

Vaga (23. septembar – 22. oktobar): Bastet – Božica Ljubavi i Sreće

Vage, 2024. godina donosi vam nežnost i radost pod blagoslovom božice Bastet, simbola ljubavi i sreće. Njena energija podstiče vas da cenite lepotu života i istražujete svoju strast prema umetnosti. Ovo je vreme kada će ljubaznost biti vaša snaga, a sreća pratiti svaki vaš korak.

Škorpija (23. oktobar – 21. novembar): Anubis – Bog Smrti i Preporoda

Škorpije, 2024. godina donosi vam izazovnu, ali transformacijsku energiju boga Anubisa, simbola smrti i preporoda. Njegova prisutnost podstiče vas da istražite dubine svoje duše i oslobodite se onoga što vam ne služi. Ovo je vreme kada će vaša unutrašnja snaga procvetati kroz proces obnavljanja.

Strelac (22. novembar – 21. decembar): Horus – Bog Neba i Zaštite

Strelčevi, 2024. godina donosi vam zaštitu boga Horusa, simbola neba i zaštite. Njegova prisutnost podstiče vas da sanjarite velike snove i sledite svoje strasti. Ovo je vreme kada će vaša hrabrost biti nagrađena, a zaštitnički krilati Horus pratit će vaše avanture.

Jarac (22. decembar – 19. januar): Ptah – Bog Kreacije i Zanata

Jarčevi, 2024. godina donosi vam kreativnu snagu boga Ptaha, simbola kreacije i zanata. Njegova energija podstiče vas da istražite svoje talente i radite na ostvarenju svojih ambicija. Ovo je vreme kada će vaša strpljivost i upornost doneti plodove u stvaranju vlastite sudbine.

Vodolija (20. januar– 18. februar): Sobek – Bog Rijeke i Plodnosti

Vodolije, 2024. godina donosi vam plodnost i obilje pod blagoslovom boga Sobeka, simbola rijeke i plodnosti. Njegova prisutnost podstiče vas da istražite svoje emotivne dubine i razvijate bliske odnose. Ovo je vreme kada će vaša saosećajnost i otvorenost privlačiti ljubav i obilje.

Ribe (19. februar – 20. mart): Anuket – Božica Nila i Vode

Ribe, 2024. godina započinje pod vodstvom božice Anuket, simbola Nila i vode. Njena prisutnost podstičee vas da pratite svoje intuitivne impuls, istražujete svoje snove i oslobodite kreativnu snagu. Ovo je vreme kada će vaša osjetljivost biti vaša snaga, a intuicija vam biti vodič kroz godinu.

(Stil/ Sve24.com)

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs