MESEČNI HOROSKOP ZA DECEMBAR: Lava očekuju burne romanse, Rakovi oprez, a ONI će raditi sve što su mislili da nikad neće

Stigao je mesečni horoskop za decembar, saznajte šta su vam pripremile zvezde u narednom periodu.

Horoskop
Autor:
MESEČNI HOROSKOP ZA DECEMBAR: Lava očekuju burne romanse, Rakovi oprez, a ONI će raditi sve što su mislili da nikad neće
Foto: Shutterstock

Uživajte u velikom mesečnom horoskopu za decembar i u svemu što on nosi. Suočićete se sa novim izazovima dok razmišljate o svojim žaljenjima i vraćate energiju uoči nove godine.

Usredsredite se na izgradnju svog strukturiranog, dugoročnog plana dok Merkur počinje svoj kratki boravak u metodičnom i zrelom Jarcu 1. decembra.

Primetićete da vaša romantična osećanja rastu kako Venera prelazi u strastvenu Škorpiju 4. decembra, jačajući vaše odnose ljubavi i mržnje i želju za romansom.

Srećom, pošto se retrogradni Neptun završava u Ribama 6. decembra, biće vam lakše da se držite vere i verujete da je velika ljubav na pomolu, prenosi Glossy.rs

OVAN

Vaš aspirativni pristup postavljanju novih ciljeva u karijeri neće biti dovoljan da vas usmeri ka novim visinama u decembru. Ako ne odvojite vreme da pažljivo ispitate svoje slabosti, nećete uspeti da izvučete svoj maksimum.

Obratite posebnu pažnju na uverenja i strahove koji vas sputavaju. Decembar je vreme za uspeh i nastavite da se gradite svoj san. Možda zvuči dosadno, ali što više vremena i truda posvetite fazama planiranja, to će vaš uspeh biti veći.

BIK

Iako se možda niste sigurni u napredak vašeg ljubavnog života, ne dozvolite da vas anksiozna osećanja poremete. Nije vaš posao da brinete o tome kako sadašnjost može uticati na budućnost.

Živite u trenutku i uživajte u svakoj sekundi naklonosti, brige i intimnog zadovoljstva koje delite sa svojim najbližima. Što više dozvolite sebi da otvorite svoja najdublja osećanja, to ćete se brže izlečiti dušu i privući posvećenost koju želite.

BLIZANCI

Blizanci, budite oprezni sa zajedničkim finansijskim odlukama donetim u decembru, posebno ako doživljavate trenutke frustracije i neizvesnosti u vezi. Uključivanje u ugovorne obaveze sa prijateljem ili ljubavnikom dovešće vas u nevolje dok Merkurova retrogradnost izaziva konfuziju od 13. decembra.

Bićete u iskušenju i kada je posao u pitanju, pa pazite dobro da premerite šta je to što dobijate, a šta gubite određenim potezima koja možete da povučete u drugoj polovni decembra.

Žena, Devojka, Posao
foto: Shutterstock

RAK

Trudite se da radite najbolje što možete, ali ne postižete željene rezultate. Ako želite uspeh nemojte sebe previše kritikovati. Zaobilazni put može biti upravo ono što vam treba da dobijete inspiraciju i motivaciju.

Vaš ljubavni život se zahuktava ovog decembra i možda će vas privući sveobuhvatna romansa. Ne verujte ljudima prerano; preuranjene vezanosti mogu dovesti do slomljenog srca ako vi i vaš partner imate različita očekivanja.

LAV

Pokrenuti dubokom željom da popravite svoje odnose, ponudićete onima koji su vas razočarali priliku da se iskupe. Ne morate potpuno spustiti gard da biste oprostili, ali morate biti iskreni u svojim namerama da ponovo izgradite veze.

Ne pristajete da se pomirite ako ne možete da se oslobodite svoje vezanosti za prošlost. Očekuju vas nove burne romanse i biće vam drago što ste zadržali visoke standarde. Zabavite se dok izlazite, ali ne razmišljajte predaleko u budućnost.

DEVICA

Žaljenje može poremetiti vaš unutrašnji mir u decembru, izazivajući vas da smatrate sebe odgovornim za načinjene greške. Budite ljubazni prema sebi dok procenjujete svoja osećanja i procenite da li su stvari tako ozbiljne kao što izgledaju.

Vera u ostvarenje sna može biti savršen početak za vaš sledeći poduhvat. Zaokupljeni brigama i sumnjama, možda ćete imati poteškoća da ostvarite planove. Govorite iz srca i izazvaćete veliko poštovanje.

Posao, žena, Devojka, Proleće
foto: Shutterstock

VAGA

Dok počinjete novo, introspektivno putovanje, istražite svoje promenljive stavove i moralne principe. Razmislite da li vaši prethodni stavovi i dalje zvuče istinito za vas.

Venera vlada vašim finansijskim životom od 4. decembra, morate svoje potrebe staviti na prvo mesto, ignorišući strah od toga da ćete biti shvaćeni kao sebični. Osećaj krivice zbog greške iz prošlosti vas sprečavaju da vidite svoj potencijal i da postignete zadovoljavajuće profesionalne rezultate.

ŠKORPIJA

Dobre vesti, Škorpije! Strastvena Venera stiže u vaš horoskopski znak 4. decembra, darujući vam snažan i zavodljiv magnetizam. Iskoristite svoju privlačnost u svoju korist i da biste ostavili trajan dobar utisak na ljude koje srećete, šarmirajući ih svojom misterijom i seksipilom.

Kako mesec odmiče, možda ćete ponovo razmisliti da li ste doneli zrele odluke u vezi sa svojim finansijama i brigom o sebi. Izbegavajte preterano optimističan pristup trošenju kada je vaš pogled usmeren na raskošna iskustva i avanture.

STRELAC

Teško vam je da pronađete prave reči kojima biste izrazili svoja osećanja. Vreme je da rešavajte stvari vezane za ljubav. Učinite to sami, bez uticaja ljudi iz vaše okoline.

Možda ćete se osećati neshvaćeno, ali to je jedini način da zaista shvatite kako se osećate. 12. decembra, mlad mesec u vašem znaku nudi olakšanje i pojačanje optimizma i samopouzdanja. Verujte sebi dovoljno da započnete proces lečenja i zatvaranja. Drugi će slediti vaše vođstvo.

Vođa tima, Posao
foto: Shutterstock

JARAC

Ako se osećate nespremnim za izazove koje život stavlja pred vas shvatite ovo kao znak da usporite, odmorite se i razmislite. Dozvolite sebi da se otvorite novim prijateljima i držite oči otvorene za romantične prilike kroz zajedničke kontakte.

Decembar takođe donosi ogroman potencijal za pronalaženje mira sa neprijateljem ako ste voljni da ostavite po strani svoje razlike i pokažete saosećanje.

VODOLIJA

Iznenadni nalet inspiracije i težnje mogao bi da vas odvede u nerealne fantazije. Pazite da vas to ne košta neuspeha; pravite planove na čvrstom tlu i tražite smernice od onih koji zaista znaju o čemu govore.

Pred vama su trenuci koji će vas naučiti da zaštitite svoju privatnost. Ponovo procenite informacije koje delite o sebi, lično i onlajn, kako biste izbegli opsesivne obožavaoce koji svoju ljubomoru i negativnost projektuju na vas.

RIBE

Preispitajte karijeru i odnose iz prošlosti. Oni bi mogli da vas dovedu u iskušenja koja će vam otkriti neka nova osećanja. Ovo je vreme kada treba da upoznate sebe.

Radite sve ono što ste mislili da nikada nećete. Kako vaša žeđ za otkrivanjem postaje sve intenzivnija, pronaćite sopstvene vrednosti. Vaše istraživanje bi vas moglo odvući u uzbudljivom pravcu.

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs