VEĆE ŠKRTICE OD NJIH NE POSTOJE: Ovi znaci ZODIJAKA novac nikome ne daju i pre će promeniti veru nego platiti račun

Od ovih horoskopskih znakova ne treba očekivati velike gestove

Horoskop
Autor:
VEĆE ŠKRTICE OD NJIH NE POSTOJE: Ovi znaci ZODIJAKA novac nikome ne daju i pre će promeniti veru nego platiti račun
4 najveće škrtice prema horoskopu, Foto: Shutterstock

Postoje 4 horoskopska znaka koja novac vole više nego išta i retke su situacije u kojima će potrošiti dinar viška:

1. Jarac

Jarac važi za nekoga ko ni dinar viška neće dati u vek će dobro izračunati šta i kako treba da plati. Vrlo retko daje poklone. Verovatno ćete od partnera u znaku Jarca na poklon za 8. mart dobiti tiganj ili usisivač. Štedljivost je u njihovoj krvi. Ali to ne znači da su finansijski uspešni. Oni su odlični u skupljanju novca, ali ne znaju da ga ulažu pa novac u njihovim rukama često propadne.

2. Bik

Bik voli da ljudi troše novac na njega, a ne on na njih. Pripadnici ovog znaka toliko vole sebe da su spremni da štede na svojim najmilijim da bi oni lično mogli udobno da žive. Oni čvrsto veruju da jedino oni zaslužuju da žive udobno.

Novac, Dinari
foto: Shutterstock

3. Devica

Device ne vole da rasipaju novac: sve što zarade - štede. Predstavnici ovog znaka često su veoma usamljeni, pa tako i nemaju priliku da poklanjaju nešto drugima. Novac koji zarade troše na sebe. U stvarnom životu ipak više cene duhovne stvari nego novac.

4. Škorpija

Škorpije su jedan od najpohlepnijih znakova. Oni smatraju da novac treba zaštititi i uvek će ga skladištiti samo za sebe. Obično nalaze partnera koji misli isto, pa na tom polju nikad i ne dolazi do sukoba mišljenja.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs