HOROSKOP ZA 19. SEPTEMBAR: Za RAKOVE ovaj dan je PREOKRET, dok NJIMA jednostavno NIŠTA NE IDE OD RUKE

Dnevni horoskop za 19. septembar kaže kako Vage treba da budu oprezne, dok Lavovi treba da se bore za sebe

Horoskop
Autor:
HOROSKOP ZA 19. SEPTEMBAR: Za RAKOVE ovaj dan je PREOKRET, dok NJIMA jednostavno NIŠTA NE IDE OD RUKE
Horoskop za 19. septembar 2023. godine, Foto: Profimedia

Ovan

Posao: I tokom ovog dana očekuje vas dosta izazova na poslovnom planu, posebno na polju saradnje i komunikacije sa okruženjem. Shvatite sve kao prolaznu prepreku ka cilju i nemojte suviše impulsivno reagovati.

Ljubav: Nije poenta u tome da se međusobno optužujete, već da počnete da rešavate probleme zajednički, a sada je to moguće.

Zdravlje: I dalje vas mogu mučiti problemi sa probavnim traktom.

Bik

Posao: Više puta proveravajte ono što ste uradili, posebno vezano za dokumenta i papirologiju, kako biste izbegli ozbiljnije propuste i samim tim i kritike od strane nadređenih.

Ljubav: Nećete mnogo biti raspoloženi da se bavite ljubavnom tematikom danas, pa stoga pokušajte da ne reagujete na provokacije druge strane.

Zdravlje: Bez značajnijih upozorenja.

Blizanci

Posao: Biće povremenih zastoja u komunikaciji sa osobama koje su vam poslovno važne. Bilo bi dobro da pokušate da izbegnete nesuglasice i rasprave većih razmera.

Ljubav: Slobodni Blizanci, možete imati sjajne prilike za nova poznanstva i to preko izlazaka, društvenih mreža i kontakata sa prijateljima. Uživajte.

Zdravlje: Osim što ste nervozni, sve ostalo je pod kontrolom što se zdravlja tiče.

Rak

Posao: Biće potrebno da uložite veliki trud u neke saradnje, iako će vam to povremeno dosta teško padati, najviše iz razloga što ste umorni od celokupne situacije na poslu ovih dana.

Ljubav: Ukoliko ste slobodni, očekuje se i da se više pokrenete, družite, izlazite, ima prostora i za nove i za stare simpatije. Opustite se.

Zdravlje: Sklonost alergijama, respiratorne tegobe.

Lav

Posao: Dosta napetih razgovora, dogovora je pred vama pa vas očekuje od samog starta bezbroj informacija koje treba obraditi. Morate ubaciti u veću brzinu, kako biste sve pohvatali.

Ljubav: Bilo bi dobro da novoj simpatiji pružite malo više informacija o sebi, naravno ukoliko želite da je osvojite. Čemu misterije ako vam se neko istinski dopada.

Zdravlje: Dovoljno se odmarajte.

Devica

Posao: Odličan dan je pred vama za sve vrste komunikacije i postizanja novih dogovora. Možete impresionirati sagovornike svojim dobrim nastupom.

Ljubav: Možete proširiti krug zajedničkih prijatelja, prijaju vam druženja i razgovori sa osobama sličnih razmišljanja.

Zdravlje: Jačajte imunitet.

Vaga

Posao: Fokusirajte se na ono što vam je zaista važno i da to odradite na pravi način.. Ništa neće moći da ide lagano i bez trzavica, ali će svakako ići.

Ljubav: Oseća se poboljšanje u vašim ljubavnim relacijama i to vas vraća u ravnotežu da budete onakvi kakvi u suštini i jeste, nežni i senzibilni.

Zdravlje: Skloni ste prehladama i manjim problemima sa grlom.

Škorpija

Posao: Škorpije, pokušajte da pregurate ovaj dan sa što manje sukoba sa svim osobama sa kojima budete u kontaktu i bitnim i nebitnim.

Ljubav: Pozabavite se analizom svojih potreba i želja, potrebno je i da eliminišete neke stvari koje vam smetaju, kako biste mogli da zakoračate dalje u pozitivnom smeru.

Zdravlje: Pad energije.

Strelac

Posao: Ono što vam je izuzetno dobro naglašeno, jeste da imate veliku podršku od strane drugih za sve što budete želeli da pokrenete. Iskoristite to.

Ljubav: Mogli biste da očekujete interesantno novo poznanstvo baš u poslovnom okruženju, pa ukoliko ste raspoloženi za flert i neobavezno ćaskanje, samo napred.

Zdravlje: Moguća glavobolja.

Jarac

Posao: Potrudite se da budete fokusirani na posao, i samo tako ćete uspeti sve zacrtano da završite kako ste i zamislili. Potražite pomoć autoriteta ukoliko vam je potrebna za rešavanje nekih problema.

Ljubav: Slobodni Jarčevi koji su otpočeli neku novu komunikaciju, trebaju samo da se opuste i uživaju. Ima naznaka jednoj lepoj ljubavnoj priči.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Vodolija

Posao: Sve ide svojim tokom, ustaljenim, tako da možete opušteno završiti sve tekuće obaveze. Možete očekivati iznenadni finansijski dobitak.

Ljubav: Na ljubavnom planu trebalo bi da je sve u redu, stoga uživajte u nekoj zajedničkoj aktivnosti sa vašom voljenom osobom.

Zdravlje: Dovoljno odmarajte.

Ribe

Posao: Imate mogućnost za bitan kontakt ili početak komunikacije sa osobom koja vam može dosta pomoći prilikom dobijanja novog posla ili projekta.

Ljubav: Imaćete prilika za iznenadna nova poznanstva, flert i uživanje u neobaveznoj komunikaciji, bez naznaka nekoj konkretnoj i ozbiljnijoj priči.

Zdravlje: Potreban vam je odmor i to što pre.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs