HOROSKOP ZA 1. SEPTEMBAR: Vodolija se svađa sa partnerom, Škorpija gura po svome, a njih čeka PREOKRET

Dnevni horoskop za 1. septembar kaže da će Lav da upozna neku zanimljivu osobu, dok će Bik rešiti neki važan problem

Horoskop
Autor:
HOROSKOP ZA 1. SEPTEMBAR: Vodolija se svađa sa partnerom, Škorpija gura po svome, a njih čeka PREOKRET
Horoskop za 1. septembar 2023. godine, Foto: Shutterstock

Ovan

Posao: Za većinu tipičnih Ovnova neki već dogovoreni detalji promena na organizacionom planu danas bi mogli da se formalizuju.

Ljubav: Dosta vremena i energije oduzeće vam poslovni segment, tako da će sfera ljubavi nekako biti u drugom planu.

Zdravlje: Moguća nesanica.

Bik

Posao: Na kraju radne sedmice najtipičniji predstavnici Bikova imaju sve realne izglede da u mirnoj atmosferi uspešno privedu kraju profesionalne obaveze.

Ljubav: Konkretan direktan razgovor sa dragom osobom, može vam danas doneti razrešenje nekog bitnog problematičnog pitanja.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Blizanci

Posao: Poslednji radni dan u sedmici za tipične Blizance ujedno predstavlja kraj jednog prilično napornog poslovnog ciklusa.

Ljubav: Na polju ljubavnih relacija, danas ne bi bilo mudro potezati priče o nekim ozbiljnim temama, ostavite ih za neki povoljniji trenutak.

Zdravlje: Dovoljno se naspavajte.

Rak

Posao: Iako je kraj radne sedmice, Rakovi će imati pune ruke posla. Ništa strašno, odredite prioritete, i ne bi trebalo da imate većih zastoja u realizaciji zacrtanog.

Ljubav: Povoljan dan vas očekuje na ljubavnom planu, gde bi prijatno iznenađenje mogli da očekujete od drage osobe.

Zdravlje: Bez značajnijih upozorenja.

Lav

Posao: Poslednji radni dan u sedmici donosi dosta posla i obaveza najtipičnijim predstavnicima astrološkog znaka Lava. Dobra organizacija biće dovoljna da sve prođe bez većih komplikacija.

Ljubav: Danas vas u sferi ljubavi čeka bar jedno interesantno poznanstvo sa novom simpatičnom osobom

Zdravlje: Mogući manji kardiovaskularni problemi.

Devica

Posao: Odličan radni dan za većinu Devica, ujedno predstavlja dobru osnovu za završetak započetih obaveza, ali i za sklapanje dogovora u vezi novih poslovnih projekata.

Ljubav: Nema nagoveštaja za značajnija dešavanja na polju ljubavnih relacija tokom ovog dana.

Zdravlje: Mogući manji respiratorni problemi.

Vaga

Posao: Na kraju radne sedmice za najtipičnije Vage biće najvažnije da ne žure u obavljanju osnovnih poslovnih zadataka. Imate dovoljno vremena.

Ljubav: Postoji mogućnost otpočinjanja nove kratkotrajne neobavezne ljubavne priče, pa ukoliko vam je u interesu zabava i opuštanje samo napred.

Zdravlje: Osetljivost kože, alergijske reakcije.

Škorpija

Posao: Na prvi pogled uobičajen i miran radni dan, suštinski bi mogao da predstavlja bitnu prekretnicu za tipične Škorpije, na polju profesionalnog angažovanja.

Ljubav: Ovog dana bi trebali da preuzmete ključnu reč i kada je partnerska komunikacija u pitanju. Od vas sve zavisi.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Strelac

Posao: Kraj radne sedmice Strelčevi dočekuju poprilično umorno, ali što je vrlo bitno imaćete razumevanje i podršku od strane poslovnih saradnika.

Ljubav: Vidljivo razočaranje može vas pratiti u sferi ljubavi, ukoliko ne uspete da iskontrolišete svoju impulsivnost i ishitrene odluke.

Zdravlje: Slaba cirkulacija.

Jarac

Posao: Vidljiv radni elan i želja za dokazivanjem, biće danas prisutni kod većine Jarčeva ali uz savet da budete oprezni u komunikaciji. Moguć kraći službeni put.

Ljubav: Bez naznaka nekih kapitalnih dešavanja u sferi ljubavi tokom ovog dana. Budite iskreni u svojim namerama.

Zdravlje: Sasvim solidno.

Vodolija

Posao: Dan sličan prethodnom očekuje većinu tipičnih predstavnika Vodolija. Pojačan obim posla, sa dosta promenljivom energijom, ali uspećete da se izborite sa svim izazovima.

Ljubav: Mogući su manji ljubavni nesporazumi sa dragom osobom. Pokušajte da budete strpljivi i pronađete zajedničko kompromisno rešenje.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Ribe

Posao: Potrudite se da budete što jasniji u iznošenju svojih stavova, ali i ponovite ako zatreba još neki put najtrivijalnije stvari, jer postoji velika verovatnoća da budete pogrešno shvaćeni.

Ljubav: Opuštena atmosfera i prijatno društvo, daće vam tokom ovog petka realne šanse da doživite nekoliko lepih trenutaka ukoliko ih posvetite dragoj osobi.

Zdravlje: Pad energije, dovoljno se naspavajte.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs