HOROSKOP ZA 29. AVGUST: Škorpija se napokon "sabrala" i sve joj ide od ruke, dok ONI ne znaju kuda udaraju i čeka ih ŠOK

Dnevni horoskop za 29. avgust kaže da Devicu čeka emotivan period, dok Bika nova ponuda za posao

Horoskop
Autor:
HOROSKOP ZA 29. AVGUST: Škorpija se napokon "sabrala" i sve joj ide od ruke, dok ONI ne znaju kuda udaraju i čeka ih ŠOK
Horoskop za 29. avgust 2023. godine, Foto: Shutterstock

Ovan

Posao: Moguća je iznenadna poslovna ponuda tamo gde najmanje očekujete, pa budite spremni za razgovor na tu temu.

Ljubav: Nemojte da vas iznenadi poziv osobe koju ste nedavno upoznali, sa željom za ponovnim susretom i bližim upoznavanjem.

Zdravlje: Stres, napetost.

Bik

Posao: Moguća je nova ponuda za posao ili prilika da radite nešto drugačije, neki novi poslovni projekat koji bi vam mogao poboljšati finansijsku situaciju.

Ljubav: Ukoliko ste se odlučili da odete na godišnji odmor to je pun pogodak u ovom trenutku.

Zdravlje: Odlično.

Blizanci

Posao: Potrudite se da malo taktizirate u pregovorima, dogovorima, ne idite na prvu loptu jer nema potrebe da bilo šta ubrzavate.

Ljubav: Opuštena i neobavezna priča sa dragom osobom ili neko druženje sa prijateljima bilo bi više nego poželjno.

Zdravlje: Odlično.

Rak

Posao: Ponovo se mogu aktivirati neke poslovne priče, dogovori i saradnje koji su bili u zastoju zbog raznoraznih okolnosti.

Ljubav: Potrudite se da uvedete neke pozitivne promene i novine u vaš odnos, prijaće vam obostrano.

Zdravlje: Moguća glavobolja, meteoropatske reakcije.

Lav

Posao: Vaše organizacione sposobnosti, promišljenost, praktičnost i racionalnost, pozitivan pristup saradnicima dolaze u prvi plan i možete postići zavidne rezultate čime god da se bavite.

Ljubav: Ako budete u nekim stvarima nekorektni ili previše dominantni, lako ćete upadati u neke besmislene rasprave a to vam svakako nije potrebno.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Devica

Posao: Mogu vam pristići neke informacije vrlo značajne i koje su vam neophodne da zaokružite neki poslovni proces koji ste već odavno započeli.

Ljubav: Uživajte zajedno u svemu što radite i gde god da idete. Neki zajednički prijatelji bi mogli da imaju neku interesantnu ideju za izlazak ili kraće putovanje.

Zdravlje: Odlično.

Vaga

Posao: Očekuje vas dosta dobrih mogućnosti, a na vama je da ne propustite ono što vam se bude nudilo

Ljubav: Ako bar jedna nova interesantna osoba već neko vreme okupira vašu pažnju, onda ne bi bilo loše da obavite neophodan poziv za izlazak. Nije isključeno i obrnuto.

Zdravlje: Bez značajnijih upozorenja.

Škorpija

Posao: Lagano privođenje kraju prethodno preuzetih obaveza i manje – više uspešno okončanje jednog profesionalnog mini ciklusa je pred Škorpijama.

Ljubav: Za Škorpije koje su u emotivnim vezama, nastavlja se vrlo lep period, prepun dobre zabave, izlazaka i druženja. Uživajte u svakom trenutku.

Zdravlje: Odlično.

Strelac

Posao: Sve obaveze koje su eventualno zaostale sada ćete uspeti završiti, jer ste vi rešili da se maksimalno organizujete i pripremite za poslovni period koji je pred vama..

Ljubav: Pokušajte sve da radite u paru, i samo tako uspećete da zajednički prebrodite sve izazove.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Jarac

Posao: Svu svoju energiju, iskustvo, ambiciju treba da usmerite na nove projekte i inovacije na polju posla.

Ljubav: Ništa vas ne sprečava da izlazite, družite s, budite pozitivni i širite dobru energiju i privući ćete pozitivna dešavanja u vaš emotivni život brzo.

Zdravlje: Pojačan stres, radite maksimalno na opuštanju, relaksaciji.

Vodolija

Posao: Pred Vodolijama je dan koji bi trebalo da posvete potpunom angažovanju i posvećenosti zacrtanim poslovnim ciljevima jer su povoljni uslovi za to.

Ljubav: Na bar jedan ustupak budite spremni danas kada je ljubavna sfera u pitanju.

Zdravlje: Odlično.

Ribe

Posao: Kod vas postoji veliko nezadovoljstvo i potreba za promenama, a neke korake u tom pravcu možete pokrenuti već sada.

Ljubav: Potrudite da previše ne zapostavite ljubavni segment jer su astrološki aspekti sasvim povoljni za finu ljubavnu komunikaciju.

Zdravlje: Promenljivo raspoloženje.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs