HOROSKOP ZA 21. AVGUST: Strelčevi ne treba da odustanu od svojih planova, a Lavovima se sprema težak period

Evo šta svaki od znakova može da očekuje 21. avgusta

Horoskop
Autor:
HOROSKOP ZA 21. AVGUST: Strelčevi ne treba da odustanu od svojih planova, a Lavovima se sprema težak period
Horoskop, Foto: Shutterstock

Ovan

Ljubav: Kod Vas provejava dobra volja i emotivna nota, a kod Vašeg partnera smisao za lepo i korisno. Sjajno se dopunjavate. Posao: Obratite pažnju na različite detalje u pregovorima, jer stvari koje imaju važno značenje često ostaju skrivene između redova. Zdravlje: Važno je da uskladite misli i osećanja.

Bik

Ljubav:

Osećate novi emotivni uzlet. Pokrenite svoju maštu i zavodničke sposobnosti kada se nalazite u društvu bliske osobe. Posao: Nema potrebe da se eksponirate u društvu saradnika, mudro sačekajte završnu fazu u poslovnim pregovorima. Zdravlje: Važno je da kanališete svoju kreativnu energiju.

Blizanci

Ljubav:Imate utisak da partner uporno prikriva izvesne detalje ili istinu, što dodatno utiče na Vaše mrzovoljno raspoloženje. Posao: Nema potrebe da optužujete druge za svoj poslovni neuspeh, ne budite nepravedni prema osobi čije namere ne poznajete dovoljno. Zdravlje: Izbegavajte suviše naporne ili stresne situacije.

Rak

Ljubav: Moguće je da ste nehotično povredili nečija osećanja, glas savesti Vas podseća na iskreno izvinjenje. Posao: Pravilna informisanost pruža širu mogućnost za dobar izbor i poslovnu afirmaciju. Vaši saradnici imaju dobre ideje. Zdravlje: Važno je da uspostavite harmoničan odnos sa okolinom.

Lav

Ljubav:Upotrebljavate suviše stroge kriterijume pri proceni nečijeg ponašanja. Nepravedno kritikujete voljenu osobu. Posao: Morate da imate dovoljno hrabrosti kako biste prihvatili odgovornost za ono što ste učinili. Situacija će se rešiti, nema razloga za zabrinutost. Zdravlje: Sačuvajte samopouzdanje i prisebnost duha.

Devica

Ljubav: Planirajte susret sa jednom dragom osobom. Neko Vas podstiče na dobro raspoloženje i emotivno izražavanje. Posao: U prilici ste da završite posao što će Vam doneti psihološko olakšanje, ali ne i materijalnu korist. Budite dosledni u svojim namerama. Zdravlje: Prijaće Vam aktivan odmor i dobra nega.

Vaga

Ljubav: Partner ume da Vas oraspoloži svojim idejama. Neke situacije predstavljaju povod za zajedničku sreću i zadovoljstvo. Posao: Neko pokušava da Vas navede na drugačije mišljenje, ali Vi imate svoje ciljeve i ne odstupate od započetih planova. Zdravlje: Slobodno vreme posvetite rekreaciji, opustite se.

Škorpija

Ljubav: Važno je da razumete nečiju emotivnu »slabost« ili nedostatak moralne hrabrosti. Posao: Očekuju Vas različiti problemi u komunikaciji ili u odnosu sa poslovnim partnerima. Zdravlje: Izbegavajte konfliktne situacije.

Strelac

Ljubav: U emotivnom smislu, delujete pomalo provokativno na voljenu osobu. Kontrolišite svoje strasti. Posao: Vaše ponašanje ukazuje na neskromnost ili na preterano isticanje ličnih sposobnosti, što remeti poslovnu saradnju. Zdravlje: Usporite svoj ubrzani ritam.

Jarac

Ljubav: Ponekad treba isključiti razum, postoje stvari koje ne možete objašnjavati na osnovu logičkih pravila. Neka Vaša osećanja »progovore«. Posao: Pogađa Vas nečije ponašanje ili nepravda pri poslovnoj saradnji. Važno je da se stvari završavaju na dobar način. Zdravlje: Nemojte sputavati osećanja ili emotivne želje, opustite se.

Vodolija

Ljubav: Upotrebite neke skrivene adute. U odnosu sa voljenom osobom, na zaobilazan način možete da ostvarite svoje ljubavne namere. Posao: Jasno Vam je da neko ugrožava Vaše poslovno-finansijske interese, ali Vaš napor ne donosi pozitivan efekat. Zdravlje: Nemojte dozvoliti da Vas opterećuju nekim dodatnim ili zamornim obavezama.

Ribe

Ljubav: Pokušajte da usrećite porodicu. Važno je da da razumete i odgovorite na nečije emotivne potrebe. Posao: Vaš način razmišljanja deluje pozitivno na okolinu i obećava zajednički uspeh ili dobitak. Zdravlje: Nalazite se u sjajnoj psihofizičkoj formi.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs