HOROSKOP ZA 14. JUL: Lav će udovoljiti sebi makar drugima naškodio, a Škorpija ne vidi dalje od svoje ŽENE

Dnevni horoskop za 14. jul donosi turbulentan period za 3 znaka Zodijaka

Horoskop
Autor:
HOROSKOP ZA 14. JUL: Lav će udovoljiti sebi makar drugima naškodio, a Škorpija ne vidi dalje od svoje ŽENE
Horoskop za 14. jul 2023. godine, Foto: Shutterstock

Ovan

Posao: Većina tipičnih predstavnika Ovnova završiće radnu sedmicu u skladu sa prethodnim danima – mnogo volje i angažovanja, a rezultati u granicama proseka.

Ljubav: Dan pred vikend istovremeno donosi pojačanu dozu nestrpljenja, ali i nagoveštaj potencijalno veoma lepih stvari koje vas čekaju u bliskoj budućnosti na ljubavnom planu.

Zdravlje: Nervoza vam može zadavati prolaznu glavobolju.

Bik

Posao: Za kraj radne sedmice većinu Bikova očekuje još jedan udarnički dan. Bez obzira na sve obaveze i napore svi su izgledi da dan okončate veoma uspešno.

Ljubav: Nema nagoveštaja za neku novu senzaciju, ali ni za veće talasanje postojećeg mirnog ljubavnog mora.

Zdravlje: Mogući bolovi u rukama i nogama.

Blizanci

Posao: Nije loš dan za svođenje poslovnih računa, kako na ličnom planu tako i u međukolegijalnim relacijama, naročito ako imate izražene profesionalne oponente.

Ljubav: Zatišje koje trenutno vlada na emotivnolm planu možete iskoristiti da se odmorite i što bolje pripremite za period znatno povoljnijih mogućnosti i dešavanja.

Zdravlje: Pad imuniteta.

Rak

Posao: Odličan dan da efektno poentirate i stavite tačku na uspešnu radnu sedmicu. Ako završite sve obaveze ranije, pokretanje novih ideja ostavite za naredne dane.

Ljubav: Jedan od boljih načina da eventualni višak slobodnog vremena adekvatno potrošite jeste ulaganje u ljubav, odnosno posvećenost zajedničkim aktivnostima.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Lav

Posao: Više ste očekivali i objektivno mogli ste da budete znatno efikasniji prethodnih dana na polju profesionalnog dokazivanja, ali šta je tu je situacija će se popraviti u narednom periodu.

Ljubav: Najverovatnije bez nekih konkretnih događanja na vašem ljubavnom planu tokom ovog petka, ali nekoliko predloga trebalo bi da najavi uzbudljiv vikend.

Zdravlje: Moguća glavobolja.

Devica

Posao: Po pitanju rezultata solidan radni dan za Device, ali bi mogao da bude na bitno višem nivou ukoliko sklopite bar jedan kvalitetan dogovor za naredni period.

Ljubav: Imate realne šanse da dan izgurate bez većih ljubavnih trzavica. Nemojte se samo uspavati.

Zdravlje: Potrebna vam je psihofizička relaksacija.

Vaga

Posao: Dobar radni dan, možda čak i nešto bolji od ličnih ambicija očekuje osobe rođene u znaku Vage. Uz vaše veliko zalaganje i trud sledi uspešno privođenje kraju svih obaveza.

Ljubav: Ako vam misli o nekoj osobi golicaju maštu, pokušajte proveriti ima li makar sličnih povratnih vibracija. Veoma je važno da budete suptilni pre svega.

Zdravlje: Hronične tegobe.

Škorpija

Posao: Sve profesionalne obaveze a biće ih dosta većina Škorpija uspeće danas da završi uspešno i na vreme.

Ljubav: Ako vam nešto može ulepšati završetak dana, onda je to eventualni prijatan susret pomešan sa velikom dozom simpatija prema osobi koju ste nedavno upoznali.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Strelac

Posao: Poslednji radni dan u sedmici većina Strelčeva dočekuje poprilično izmorena kako mentalno tako i fizički. Pozabavite se planiranjem odmora.

Ljubav: Ne bi bilo loše da se posvetite i pomalo zapostavljenoj ljubavnoj sferi, i dodatno popravite raspoloženje.

Zdravlje: Mogući manji problemi sa cirkulacijom.

Jarac

Posao: Razne kontrole i provere mogle bi ovog petka dosta vremena da oduzmu revnosnim i vrednim Jarčevima. Nema ničeg azbog čega biste brinuli.

Ljubav: Sve ljubavne aktivnosti mogle bi vam danas biti usmerene ka osobi koju ste nedavno upoznali, i koja vas veoma privlači, pa ukoliko vam je u interesu bliže upoznavanje krenite napred u osvajanje.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Vodolija

Posao: Bezmalo sve što ste započeli u prethodnom periodu na profesionalnom planu, trebalo bi na kraju radne sedmice da konstatujete kao uspešno obavljeno.

Ljubav: Uživajte u dobrim stvarima, a pokušajte da korigujete sitnice kojima niste zadovoljni.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Ribe

Posao: Radni dan bi mogao da dobije prelaznu ocenu ukoliko uspete da iskontrolišete ishitrene reakcije, i brzoplete odluke.

Ljubav: Danas je nekako bolje da inicijativu prepustite drugoj strani,a vi posmatrajte i analizirajte.

Zdravlje: Dovoljno se naspavajte.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs