STIŽE PUN MESEC U JARCU I DONOSI VELIKE PROMENE: Mnogima će se život preokrenuti iz korena, a na NJIH će posebno uticati

Pun Mesec u Jarcu dolazi 3. jula, a evo na koje znakove Zodijaka će posbeno uticati.

Horoskop
10:42h Autor:
STIŽE PUN MESEC U JARCU I DONOSI VELIKE PROMENE: Mnogima će se život preokrenuti iz korena, a na NJIH će posebno uticati
Na koga će uticati pun Mesec 3 jula, Foto: Shutterstock

Početkom jula stiže pun Mesec, a on sa sobom nosi brojne izazove.

Pun Mesec u Jarcu događa se 3. jula i za neke znakove zodijaka biće prekretnica u životu. Neki će moći da razjasne ono što više ne funkcioniše i nastave dalje i da preuzmu odgovornost.

Moglo bi se zaključiti da nas Svemir podstiče da činimo teške stvari, ali i obećava da ćemo biti prijatno nagrađeni kada to učinimo.

Stoga je pun mesec Mesec u Jarcu savršen trenutak za pronalaženje discipline potrebne za postizanje ciljeva kojima težimo.

Oni koji mudro koriste moći punog Meseca, mogu lako savladati prepreke, suočiti se sa izazovima i ostvariti bilo koji cilj da žele, piše Story.hr.

Kada je pun Mesec u Jarcu, astrolozi savetuju da se uhvatite u koštac sa problemima, posebno jer bi potencijalne nagrade rezultirale pronalaženjem višeg sklada ili većeg osećaja blagostanja i sreće.

Pun Mesec možete iskoristiti da završite ispit koji će vam povećati šanse za posao, posetiti se dubljem putu ozdravljenja ili imati onaj težak razgovor sa članom porodice koji ste dugo odlagali, kada ćete na miran način rešiti problem.

Ovaj pun Mesec nas podseća na to da imamo i snagu i intuiciju da savladamo sve prepreke koje se nađu na putu.

Jupiter je takođe planeta ekspanzije, ali su ga stari astrolozi smatrali planetom darova i sreće. Jupiterova sreća može biti na vašoj strani pod ovim punim Mesecom, zato je obavezno iskorisite.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs