HOROSKOP ZA 13. JUL: Škorpija započinje OPASNU ljubavnu igru, dok se Lavu javlja stara ljubav, a oni će doživeti PROCVAT

13. jul donosi ljubavni brodolom za većinu znakova Zodijaka, zato budite posebno oprezni

Horoskop
Autor:
HOROSKOP ZA 13. JUL: Škorpija započinje OPASNU ljubavnu igru, dok se Lavu javlja stara ljubav, a oni će doživeti PROCVAT
Horoskop za 13 jul 2023 godine, Foto: Shutterstock

Ovan

Posao: Slabija karika vam danas može biti komunikacija, odnosno nedovoljno razumevanja i strpljenja za druge koji nešto sporije razmišljaju i donose zaključke.

Ljubav: Povoljne su okolnosti ukoliko imate na umu neku konkretnu osvajačku akciju, vaša energičnost i lični šarm biće itekako primetni.

Zdravlje: Odlično.

Bik

Posao: Mnogima može stići nova poslovna ponuda o kojoj vredi razmisliti. Danas će vam sve ići od ruke.

Ljubav: Minimum vremena i energije valjalo bi da odvojite za dešavanja u sferi ljubavi, jer vas očekuju fina dešavanja.

Zdravlje: Pad energije.

Blizanci

Posao: Pokušajte da na što bolji način kanališete radnu energiju i višak adrenalina, jer pojedine stvari možda neće ići tokom kojim ste zamislili.

Ljubav: Iskoristite ovaj dan za druženje i uživanje u krugu prijatelja ili poznanika, nikad se ne zna možda baš u tom krugu upoznate nekog vrednog pažnje.

Zdravlje: Odlično.

Rak

Posao: Solidan radni dan je pred tipičnim Rakovima, pa se očekuje da se bez veće žurbe posvetite pre svega završavanjem obaveza iz prethodnog perioda.

Ljubav: Postoje velike šanse u najavi za bar jednu situaciju u kojoj vam profesionalno polje može doneti priliku za ljubavni uzlet.

Zdravlje: Vodite računa o redovnoj i pravilnoj ishrani.

Lav

Posao: : Vrlo dobar radni dan očekuje najtipičnije Lavove. Iako bi radna energija trebalo da bude na izuzetno visokom nivou, jedino upozorenje odnosi se na zamku megalomanskih planova, pa bi valjalo poraditi na reorganizaciji.

Ljubav: Nemojte da vas iznenadi želja stare simpatije za obnavljanjem kontakta, pa eto prilike da se pozabavite tom tematikom.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Devica

Posao: Zaostala papirologija i formalnosti vam mogu oduzeti dosta vremena, stoga ćete morati dobrano da se potrudite kako biste sve uspešno završili.

Ljubav: Bilo da je u pitanju osećaj da kasnite u koracima, ili pak da ste previše analizirali konkretnu osobu ili akciju tek, nećete danas biti raspoloženi za neku ozbiljniju komunikaciju.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Vaga

Posao: Ustaljen tempo radnih aktivnosti očekuje vas i danas, pa se očekuje da bez većih prepreka završite zacrtane obaveze. Mogući su i finansijski prilivi.

Ljubav: Možete očekivati intenziviranje raščišćavanja problema na ljubavnom polju. Bilo bi dobro da budete fleksibilniji nego inače.

Zdravlje: Odlično.

Škorpija

Posao: Suštinski ništa kapitalno nove ne očekuje najtipičnije Škorpije tokom ove radnog dana na polju profesionalnih aktivnosti. Nastavite u svom dobrom ritmu.

Ljubav: Izvesnih talasanja moglo bi biti na vašem ljubavnom moru, posebno kada je novo intrigantno poznanstvo u pitanju. Vi vodite igru.

Zdravlje: Bez značajnijih upozorenja.

Strelac

Posao: Na usporena dešavanja na profesionalnom planu ukazuje više faktora, a Strelčevi bi trebalo da pokušaju da kanališu sopstvenu energiju i izbegnu zamku ishitrenih odluka i poteza.

Ljubav: Bez obzira kakve su vam primarne namere i motivi imaćete priliku da svoj odnos prema ljubavi i partnerskim relacijama testirate u više situacija. Hrabro napred.

Zdravlje: Moguće oscilacije krvnog pritiska.

Jarac

Posao: Prilično naporan i dinamičan dan je pred tipičnim Jarčevima, pa vas može pored povećanog obima posla očekivati i koja izmena u planu realizacije zacrtanih obaveza. Budite strpljivi.

Ljubav: Razumevanje i podrška drage osobe vam izuzetno prijaju i mnogo znače. Potrudite se da uzvratite nekim sitnim znakom pažnje.

Zdravlje: Psihofizički umor.

Vodolija

Posao: Prilično aktivan dan očekuje Vodolije, uz savet da se najpre pozabave završavanjem već prethodno započetih obaveza bez preskakanja redosleda.

Ljubav: Bez nekih bitnijih talasanja na vašem ljubavnom moru danas, uživajte u obostranoj razmeni najfinijih emocija sa voljenom osobom.

Zdravlje: Odlično.

Ribe

Posao: Ukoliko ste rešili da napravite konkretne korake ka promenama na poslovnom planu pred vama je povoljan trenutak, ukoliko ste pak zadovoljni postojećom poslovnom pozicijom nastavite u istom tempu.

Ljubav: Ovaj dan nije naklonjen za neke velike poteze u sferi ljubavi, pozabavite se preispitivanjem vaših stavova i očekivanja.

Zdravlje: Pad imuniteta.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs