NEDELJNI HOROSKOP: Škorpijama će upravljati emocije, evo KO definitivno okreće NOVI LIST, dok NJIHOVE tajne isplivavaju

Pročitajte nedeljni horoskop od 12. do 18. juna 2023. godine! Turbulentna nedelja pred svim znacima zodijaka.

Horoskop
Autor:
NEDELJNI HOROSKOP: Škorpijama će upravljati emocije, evo KO definitivno okreće NOVI LIST, dok NJIHOVE tajne isplivavaju
Nedeljni horoskop od 12. do 18. juna 2023. godine, Foto: Profimedia

Evo šta vam zvezde kažu kada su u pitanju ljubav, posao i zdravlje!

OVAN

Nedeljni horoskop vam donosi događaje koji idu u vašu korist. Sam početak će probuditi tenziju i napetost, ali već sredinom nedelje uverićete se zašto je to dobro. Mnogi Ovnovi biće više usredsređeni na privatni život, tačnije, ljubavnu situaciju. Emocije će biti naglašene, a slobodni će biti voljni da pruže šansu novoj romansi. Zdravlje dobro, povedite računa o ishrani. Najbolji dani biće vam sreda i petak.

BIK

Vaš nedeljni horoskop vam predviđa uzbuđenje. Očekujte velike promene i vesti na polju karijere, dobićete vetar u leđa. Trud donosi sjajne rezultate, a rezultati vam otvaraju vrata novih prilika. Iskoristite ovaj period da se posvetite svom ličnom razvoju, zadovoljstvo će biti izraženo. Horoskop vas savetuje da ne brzate kada je u pitanju donošenje odluka na ljubavnom planu. Pustite da se neke stvari ili osobe same pokažu ili dokažu. Najbolji dani biće vam ponedeljak i četvrtak.

BLIZANCI

Početak nedelje rezervisan je za pregršt obaveza, zadataka i obećanja koje ste dali. Održite svoju reč, ali ne po cenu da ne možete da sakrijete nervozu. Moguće je da će vas bes savladati, čuvajte se reči izgovorenih u afektu. Konflikt sa osobom zbog različitih mišljenja je neizbežan. Potrudite se da pronađete oazu mira u kojoj ćete moći da napunite baterije. Vikend donosi bolje raspoloženje, strpite se. Imate punu podršku partnera. Najbolji dani biće vam subota i nedelja.

RAK

U fokus stavlja preispitivanje odluka i prethodnih poteza. Pokušavate da shvatite šta je ono što zapravo želite, a čini se da vodite borbu razuma i srca. Savet je da budete optimistični, jer sumnja ne donosi dobro. Ovo je nedelja kada ćete definitivno okrenuti novi list. Bićete ponosni na hrabre poteze koje potegnete, ali važno je da budete istrajni u tome. Provedite vikend sa porodicom. Najbolji dani biće vam utorak i petak.

LAV

Nedelja novca! Stare zasluge konačno dolaze na naplatu i osetićete naglo poboljšanje finansijske situacije. Ovo će vam pomoći da skinete teret sa leđa, rešite se dugova ili bilo kojih troškova koji vas remete. Odličan period za sve koji žele da ulože u privatan biznis ili naprave promenu koja se tiče mesta stanovanja. Ljubav vam trenutno nije prioritet, mada ćete ovih dana dobiti pregršt misterioznih ponuda. Sledi zanimljivo poznanstvo sa osobom suprotnog pola, preko zajedničkih prijatelja. Najbolji dani biće vam ponedeljak i subota.

DEVICA

Ove nedelje bi trebalo više da se fokusirate na sebe, a ne na tuđe potrebe. Osećate se istrošeno zbog truda koji ulažete za osobu koja vam se dopada. Više niste sigurni da li će ishod biti u vašu korist ili sve radite uzaludno. Savet je da radite na sebi i svojim ciljevima, takva energija će privući baš ono što želite. Očekujte zanimljivu saradnju sa nekim iz inostranstva. Moguća nesanica ili problemi sa glavoboljom. Najbolji dani biće vam petak i nedelja.

VAGA

Donosi poteškoće na polju finansija. Vreme je da se angažujete kada je posao u pitanju, oslonili ste se na tuđu pomoć. Poslušajte savet starijeg člana porodice, promena u razmišljanju može da vam donese ostvarenje cilja. Ove nedelje možete da očekujete poziv od osobe sa kojom imate turbulentnu prošlost. To će vas dodatno poremetiti, ali budite spremni za novonastalu situaciju. Više spavajte. Najbolji dani biće vam sreda i četvrtak.

ŠKORPIJA

Ljubav je u fokusu vašeg nedeljnog horoskopa! Bilo da ste zauzeti ili slobodni, ovo je nedelja kada ćete osetiti pravi ljubavni rolerkoster! Emocije će upravljati vama više nego ikada. Dok slobodne očekuje novi odnos koji će im pomutiti razum, zauzetima slede nagle promene koje će im promeniti život. Prepustite se i uživajte, jer ova nedelja je kao stvorena za vas. Briljirate u poslu, sledi mnogo uspeha! Najbolji dani biće vam subota i nedelja.

STRELAC

Donosi opuštanje, relaksaciju i odmor. Zasluženo, rad u prethodnom periodu se isplatio i došlo je vreme kada možete da uživate u plodovima rada. Prevelika posvećenost na poslu vas je otuđila od porodice, potrudite se da nadoknadite sve što ste propustili. Nije dobar period za podizanje kredita i uzimanje pozajmica. Strpite se i odložite za sledeću nedelju. Čuvajte se povreda, savet je da uvedete fizičku aktivnost. Najbolji dani biće vam ponedeljak i nedelja.

JARAC

Nedeljni horoskop vam predviđa potrebu za izolacijom. Siti ste ubrzanog tempa i imate osećaj da drugi mnogo očekuju od vas. Na vama je da obavite važne razgovore ove nedelje i budite jasni u iznošenju svojih stavova. Napunite baterije, već krajem nedelje se "vraćate" u punom sjaju. To je trenutak kada ćete biti ponosni na svojih pet minuta, samo ne odustajte od onoga što želite. Partner vam sprema sjajno iznenađenje za vikend. Najbolji dani biće vam utorak i subota.

VODOLIJA

Neumorni ste i koliko god obaveza da imate, sve ih obavljate uspešno i sa lakoćom. Očekuje vas napredak u svakom smislu, vaš trud neće biti neprimećen. Između vas i partnera ove nedelje vlada neviđena privlačnost, ali i pored toga neko pokušava da privuče vašu pažnju. Tajne mogu da isplivaju na površinu. Skloni ste gojenju, povedite više računa o ishrani. Najbolji dani su vam sreda i nedelja.

RIBE

Nedeljni horoskop donosi dane flerta! Bićete neverovatno poželjni, očekujte zanimljivu komunikaciju sa nekim putem društvenih mreža. Okruženi ste uspešnim ljudima, što će u vama probuditi neke nove ambicije i ciljeve. Uživajte u svojoj popularnosti, savet je da ne ostajete kod kuće. Imaćete mnogo ponuda i prilika koje idu u vašu korist. Izbegavajte dalja putovanja. Najbolji dani biće vam utorak i petak, prenosi Mondo.rs

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs