5 NAJSEBIČNIJIH ZNAKOVA U HOROSKOPU: Misle samo na sebe i svoje potrebe, a jedan uvek mora da je u CENTRU PAŽNJE

Proverite u nastavku teksta da li ste po horoskopu najsebičniji znak.

Horoskop
5 NAJSEBIČNIJIH ZNAKOVA U HOROSKOPU: Misle samo na sebe i svoje potrebe, a jedan uvek mora da je u CENTRU PAŽNJE
5 najsebičnijih znakova u horoskopu, Foto: Profimedia

Svi imamo neke sebične sklonosti i to je u redu! Međutim, neki imaju naviku da koriste ovu karakteristiku malo češće.

Ovan

Kada Ovan shvati šta želi, ide za tim dok to ne dobije. To je dobra stvar, ali može i malo da izmakne kontroli. Ovan ima stav 'prvo ja' i nastoji da ima jednu od najodlučnijih osobnosti. Na primer, ako nešto kupujte s Ovnom i ta stvar je ostala poslednja, Ovan će sve učiniti da on to dobije.

Bik

Iako Bik predstavlja stabilnost i pouzdanost, njihova težnja za sigurnošću često ih može učiniti pohlepnima i materijalistima. Takođe mogu da postanu preterano osetljivi, preterano emotivni i definitivno preterano posesivni.

Blizanci

Iako su Blizanci pristupačni i svestrani, to mogu brzo da promene. Zbog svojih naglih promena ponašanja, drugi ih često smatraju površnim. Ako ste na zabavi s Blizancem, nemojte da se iznenadite ako njihova lažna osobina izađe na videlo i potpuno nova osoba se pojavi niotkuda. Skloni su prilagođavanju okolini iz svojih sebičnih razloga.

Lav

Lav je znak 'ono što vidiš to i dobiješ'. Međutim, mogu biti i prilično sebični. Sjajno je što su neustrašivi kada se radi o borbi protiv svake prepreke koja im se nađe na putu, ali kada vide nešto što žele, igra je gotova za sve ostale. U njihovim očima, njihovo ime je zapisano na toj jednoj stvari koju žele, bez obzira ko bi još to mogao da uzme.

Devica

Devica je pedantna. Ima oštro oko za sve nedostatke ili pogrešne postupke. Ali, oni su prvi koji će kritikovati sve ostale. Jedno je biti strog prema sebi, a drugo prema drugima. Suzdržite se od kritika i pustite svoje prijatelje da rade šta žele.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs