ONI ĆE TOKOM RETROGRADNOG MERKURA IMATI SREĆE: Poznati ruski astolog tvrdi da će OVAJ ZNAK dobiti gomilu novca

Poznati ruski astrolog istakao je da će neki znaci tokom retrogradnog Merkura imati i te kako mnogo sreće.

Horoskop
Autor:
ONI ĆE TOKOM RETROGRADNOG MERKURA IMATI SREĆE: Poznati ruski astolog tvrdi da će OVAJ ZNAK dobiti gomilu novca
Koji znaci će imati sreće tokom retrogradnog Merkura?, Foto: Shutterstock

Od 20. aprila na snagu je stupio retrogradni Merkur i trajaće sve do 15. maja, a poznato je da je ovo izazovan aspekt koji može doneti mnogo neprijatnosti i nenadanih problema.

Ipak, Pavel Globa tvrdi da tri znaka Zodijaka od 22. aprila imaju priliku da ostvare svoje snove i realizuju brojne planove, piše Espreso. To su Lavovi, Device i Jarčevi. Evo kratke astro prognoze za njih.

LAV

Usmerite sve svoje snage na praktični deo svojih planova i na konkretne akcije. Nemojte propustiti odličnu šansu da dođete do svojih ciljeva, možda i dugogodišnjih, lako i glatko.

DEVICA

Zaboravite na skromnost! Vaš trud i napori treba da budu vrednovani i biće. Ovo je takođe period kada ćete imati puno sreće sa novcem. Uspeh posebno treba da očekuju pripadnici znaka koji žive u drugoj zemlji ili u gradu u kom nisu rođeni.

JARAC

Ovo će biti period kada ćete dobiti nalet inspiracije i kreativnosti, pa svi koji se bave takvim tipom posla i hobija, mogu da očekuju puno sjajnih prilika. Ovo će vam doneti i zavidan prihod i dobre finansijske prilike.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs