HOROSKOP ZA 2.JUN: Device treba da pripaze na imunitet, Rakovi osetljivi, a NJIMA se smeši sreća na LJUBAVNOM PLANU

Saznajte šta vam horoskop za 2. jun 2023. godine donosi u sferama posla, ljubavi i zdravlja.

Horoskop
Autor:
HOROSKOP ZA 2.JUN: Device treba da pripaze na imunitet, Rakovi osetljivi, a NJIMA se smeši sreća na LJUBAVNOM PLANU
Horoskop za 2. jun 2023. godine, Foto: Shutterstock

Ovan

Posao: Sasvim solidan dan očekuje Ovnove da se pre svega pozabave novim planovima koji tek treba da se realizuju u narednom periodu. Nije loše da poslušate savet dobronamernih saradnika iz vašeg poslovnog okruženja, koristiće vam.

Ljubav: Novo poznanstvo, na potpuno neočekivanom mestu, moglo bi danas da bude test vaših zavodničkih umeća. Uživajte.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Bik

Posao: Odredite prioritete, i krenite korak po korak u realizaciju. Ne bi bilo loše da danas sve radite bez nekog većeg forsiranja, opušteno.

Ljubav: Ukoliko ste do sada imali bilo kakvih nedoumica i nerešenih pitanja, evo prilike da ih uspešno razrešite.

Zdravlje: Bez značajnijih upozorenja.

Blizanci

Posao: Nemojte se brinuti ako nešto od zacrtanih obaveza ne uspete na vreme da završite, ionako ste sebi verovatno natovarili previše.

Ljubav: Moguće novo poznanstvo u najavi, moglo bi da bude nagoveštaj promena i nove lepe ljubavne priče. Budite veseli i šarmantni.

Zdravlje: Odlično.

Rak

Posao: Dosta vremena i energije oduzeće vam rešavanje problema zaostalih iz prethodnog perioda, ali to ne bi trebalo da vas previše optereti. Stižete sve bez većih problema da završite.

Ljubav: Potrudite se da sve strpljivo objasnite dragoj osobi, posebno ukoliko dođe do pogrešnog tumačenja argumenata i slično.

Zdravlje: Osetljivost pluća.

Lav

Posao: Ne bi bilo loše da vaše poslovne zamisli realizujete etapno, korak po korak, nemate nijedan razlog za žurbu i forsiranje.

Ljubav: Preispitivanje nekih vaših stavova i ponašanja, moglo bi danas da bude tema vaših partnerskih razgovora. Trebalo bi da naiđete na razumevanje od suprotne strane.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Devica

Posao: Device ne bi trebalo da žure kako sa donošenjem nekih važnih odluka, tako i sa pokretanjem nekih novih ideja koje se već neko vreme krčkaju. Strpljivo sačekajte povoljan momenat, vreme radi za vas.

Ljubav: Fokus ovog petka vrlo verovatno vam neće biti na ljubavnoj sferi, ipak se potrudite da ne zapostavite dragu osobu.

Zdravlje: Pad imuniteta.

Vaga

Posao: Vrlo dobara komunikacija, i dobro osmišljen plan realizacije mogli bi danas da Vage postave u centar profesionalnih zbivanja.

Ljubav: Oni predstavnici ovog astrološkog znaka koji su voljni da krenu u osvajačke akcije imaju danas veoma povoljne predispozicije da zablistaju svojim šarmom i naglašenom senzualnošću.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Škorpija

Posao: Povećan obim obaveza zahtevaće od Škorpija dodatnu reorganizaciju. Nemojte se ustručavati da zatražite pomoć saradnika od poverenja.

Ljubav: Prosečan dan očekuje vas na ljubavnom planu. Možda nije loše da inicijativu prepustite drugoj strani.

Zdravlje: Osetljivost respiratornog sistema.

Strelac

Posao: Suštinski i ovaj petak za većinu Strelčeva proteći će bez nepremostivih prepreka na profesionalnom putu.

Ljubav: Bez nekih izazova na vašem polju ljubavi. Budite iskreni i otvorenog srca, i nema razloga da ne budete zadovoljni.

Zdravlje: Potreban vam je odmor.

Jarac

Posao: Nemojte se nervirati ukoliko ostali saradnici ne stižu da isprate vaš ritam, poradite na eventualnom spuštanju kriterijuma.

Ljubav: Trebalo bi i ovaj petak da okončate nekim lepim, pozitivnim dešavanjima u vašem ljubavnom životu.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Vodolija

Posao: Odličan dan je pred većinom Vodolija, da se sa pojačanim angažovanjem posvete kako poslovnim zadacima, tako i pokretanjem u realizaciju nekih potpuno novih zamisli.

Ljubav: Budite realni u svojim zahtevima i očekivanjima kada je druga strana u pitanju.

Zdravlje: Odlično.

Ribe

Posao: Ne očekuju se neke veće promene i prekretnice ovog petka na profesionalnom planu većine Riba, stoga ne bi trebalo ni da brinete previše.

Ljubav: Evo dana kada biste mogli da ispravite sopstvene propuste, ili pak da bolje razumete neke greške druge strane.

Zdravlje: Moguće kardiovaskularne tegobe.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs