HOROSKOP ZA 20. MAJ: Ribe nikad uspešnije, a Jarčevi u depresiji, a oni samo razmišljaju o PRELJUBI

Dnevni horoskop za 20. maj kaže da dobar dan očekuje čak 5 znakova Zodijaka

Horoskop
Autor:
HOROSKOP ZA 20. MAJ: Ribe nikad uspešnije, a Jarčevi u depresiji, a oni samo razmišljaju o PRELJUBI
Horoskop za 20. maj 2023. godine, Foto: Shutterstock

Ovan

Posao: Mogući su neki neodložni poslovni razgovori danas, a ostatak dana trebalo bi da se posvetite uživanju i relaksaciji.

Ljubav: Iskoristite dan za druženje sa rođacima, kumovima, uživajte u opuštenoj atmosferi.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Bik

Posao: Spuštanje tenzija i znatno manji obim obaveza očekuje danas većinu osoba rođenih u znaku Bika. Ipak nađite meru i u nastojanju da se opustite.

Ljubav: Odličan dan imaće svi predstavnici ovog sazvežđa koji su planirali da se dodatno angažuju, i konkretizuju svoje namere prema dragoj osobi.

Zdravlje: Obratite pažnju na noge, naročito kolena i zglobove.

Blizanci

Posao: U najavi za ovaj dan nema nagoveštaja ekstra loših astroloških aspekata, po pitanju bilo kakvih radnih obaveza. Blizance mogu malo mučiti sopstvene dileme i prioriteti.

Ljubav: Dešavanja tokom ove subote u sferi ljubavi ne bi trebalo da se bitnije razlikuju u odnosu na prethodne dane. Pričuvajte se zlobnih komentara okoline.

Zdravlje: Moguće blage reumatske tegobe.

Rak

Posao: Nije loš dan da tipični predstavnici znaka Raka vrlo dobro organizuju svoje vreme, i uglavnom uspešno privedu kraju sve isplanirane obaveze.

Ljubav: Potrudite se da budete korektni ali i konkretni kada su partnerski odnosi u pitanju, i nema razloga da se plašite neprijatnih iznenađenja.

Zdravlje: Moguća glavobolja.

Lav

Posao: Bez obzira što je prvi dan vikenda, većina Lavova imaće dodatnu motivaciju za radne aktivnosti. Nađite meru, jer neće sve zavisiti od vas.

Ljubav: Ma koliko se trudili da budete umereni u sferi partnerskih odnosa, epilog današnjih dešavanja pre svega zavisi od razumevanja druge strane.

Zdravlje: Moguća nervoza, glavobolja.

Devica

Posao: Planove i sopstvene poslovne projekcije ove subote, većina osoba rođenih u znaku Device za očekivati je da sprovede uspešno, bez značajnijih odstupanja.

Ljubav: Prvi dan vikenda donosi solidnu ljubavnu klimu da se zajedno sa voljenom osobom, prvenstveno posvetite održavanju postojećih partnerskih relacija.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Vaga

Posao: Dobro izbalansirana kombinacija poslovnih obaveza i odmora, najavljuju solidan dan i osećaj zadovoljstva za najtipičnije predstavnike Vage.

Ljubav: Tokom ove subote nećete imati najpovoljniju klimu za konkretnu inicijativu, i direktne korake u sferi ljubavi. Posvećenost sebi, i uglavnom pasivno posmatranje događaja.

Zdravlje: Bez bitnijih upozorenja.

Škorpija

Posao: Dan sa dosta obaveza očekuje tipične Strelčeve, bilo da je reč o fizičkim, ili da su u pitanju mentalni napori. Suzite to na minimum prioriteta, nemojte se suviše rasplinuti.

Ljubav: Bezmalo sve vaše ideje i planovi u sferi ljubavnih dešavanja danas bi mogli da se ostvare pod uslovom da budete strpljivi i dovoljno taktični.

Zdravlje: Obratite adekvatnu pažnju na cirkulaciju.

Strelac

Posao: Za kraj ove radne sedmice možete da očekujete da ćete se baviti papirologijom formalnostima, ispravljanjem grešaka, jednom rečju dosta toga još imate da završite. Samo jedno po jedno radite i bez žurbe.

Ljubav: Neće vam ostati mnogo vremena za ljubavna dešavanja, stoga bar planirajte nešto za predstojeći vikend kako biste se iskupili pred dragom osobom.

Zdravlje: Mogući problemi sa probavom.

Jarac

Posao: Prvi dan vikenda, najtipičnijim Jarčevima u najavi donosi veoma dobru astrološku klimu za uspešno sprovođenje svih praktično isplaniranih obaveza.

Ljubav: Što se tiče dešavanja u sferi ljubavi, možete očekivati još više razloga za zadovoljstvo, posebno ukoliko imate izbalansiran i transparentan partnerski odnos.

Zdravlje: Moguće su manje reumatske tegobe u predelu donjeg dela leđa.

Vodolija

Posao: Tokom prvog dana vikenda nije preporučljivo da se angažujete na više koloseka. Odredite prioritete, i fokusirajte se na najvažnije obaveze.

Ljubav: Danas najverovatnije nećete imati mira na polju ljubavi. Za očekivati je da dobijete nekoliko zanimljivih novih informacija o osobi koja vam se veoma dopada.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Ribe

Posao: Bezmalo sve radne aktivnosti tokom prvog dana vikenda, tipični predstavnici Riba realno je da obave uz manje zastoje i usporavanja ali nema razloga za veću zabrinutost.

Ljubav: Vaša pažnja biće prvenstveno usmerena na održavanje, ili ako je moguće i podizanje nivoa već postojećih partnerskih relacija.

Zdravlje: Slaba cirkulacija.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs