HOROSKOP ZA 3. MAJ: Vaga se upušta u opasan flert, dok Škorpija planira da zavede zauzetu ženu, NJIMA sledi IZNENAĐENJE

3. maj je opasan dan za ljubavne izlete, zato se strpite i to bi moglo da vas spase

Horoskop
08:41h Autor:
HOROSKOP ZA 3. MAJ: Vaga se upušta u opasan flert, dok Škorpija planira da zavede zauzetu ženu, NJIMA sledi IZNENAĐENJE
Horoskop za 3. majl 2023. godine, Foto: Jacob Lund / Alamy / Alamy / Profimedia.

Ovan

Posao: Komunikacija i dogovori sa saradnicima veoma su naglašeni danas, ali u isto vreme može postojati i tenzija. Ne reagujte impulsivno, sve ćete postići i bez nervoze.

Ljubav: Odličan dan je pred vama ukoliko imate na umu da napravite neko prijatno iznenađenje dragoj osobi. Očekujte više nego pozitivnu reakciju.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Bik

Posao: Dosta grešaka moglo bi da se očekuje i na vašoj i na strani nekog od saradnika, zato kontrolišite sve što radite.

Ljubav: Uprkos vašoj želji i naporu da dan protekne u laganom ritmu u sferi ljubavi, sa druge strane možete očekivati dosta primedbi i negativnih komentara.

Zdravlje: Meteoropatske reakcije.

Blizanci

Posao: Blizanci bi svoje zacrtane obaveze trebalo da privedu kraju ovog dana bez većih problema i poteškoća. Povoljan je dan za postizanje novih poslovnih dogovora.

Ljubav: Niste u najboljoj formi za ljubavna dela, čas ste dobro raspoloženi, čas vam sve smeta. Najbolje je da se malo pritajite, i tako izbegnete veće nesporazume.

Zdravlje: Bez značajnijih upozorenja.

Rak

Posao: Ukoliko je nešto od zaostalih obaveza i papirologije zaostalo, potrudite se da to završite na vreme i korektno.

Ljubav: Kada su ljubavne relacije u pitanju evo odličnog dana da se dodatno angažujete, ali i da očekujete više prijatnih iznenađenja od drage osobe.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Lav

Posao: U komunikaciji i dogovorima možete očekivati povremene zastoje i trenutke kada ćete biti nervozni i napeti, ali ovo je nešto sa čime ćete se više nego uspešno izboriti.

Ljubav: Smanjite bespotrebne tenzije i provokacije, i odmah ćete se mnogo bolje osećati.

Zdravlje: Fizički umor.

Devica

Posao: Angažujte se maksimalno u poslovnim dogovorima i kontaktima. Nećete imati rezultate u istom trenutku, ali ćete bitno ubrzati tokove stvari.

Ljubav: Mogli biste dragu osobu da iznenadite nekim finim znakom pažnje, poklončićem. Danje povoljan za sve vrste ljubavnog angažovanja.

Zdravlje: Moguća nervoza, napetost.

Vaga

Posao: Neko od poslovnih saradnika na vas može vršiti pritisak, pa bi trebalo da iskoristite svoje diplomatske veštine i na pravi način prevaziđete napetost i nervozu.

Ljubav: Nije isključeno iznenadno novo poznanstvo, pa eto prilike za prolazni flert i uživanje u opuštenoj atmosferi bez naznaka za nešto konkretnije.

Zdravlje: Sasvim solidno.

Škorpija

Posao: Mnogima od vas se može otvoriti prilika za poboljšanje uslova rada, ili pak za ostvarivanje nove poslovne saradnje.

Ljubav: Nema prepreka na vašem ljubavnom putu. Uz malo više angažovanja mogli biste i da zablistate u nekoj od konkretnih akcija.

Zdravlje: Čuvajte se prehlade, virusa.

Strelac

Posao: Pojačano angažovanje očekuje Strelčeve i ove srede. Budite fokusirani maksimalno i pokušajte da izbegnete moguća kašnjenja izazvana tuđim greškama i propustima.

Ljubav: Na ljubavnom planu možete očekivati bar jedno prijatno iznenađenje od osobe do koje vam je stalo. Uživajte.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Jarac

Posao: Potrebno je još malo strpljenja i taktičnosti, pre svega u sferi komunikacije da prevaziđete nezgodne momente sa što manjom kolateralnom štetom.

Ljubav: Ne dozvolite da se drugi mešaju u vaše partnerske odnose i stvaraju negativnu atmosferu.

Zdravlje: Moguće respiratorne tegobe.

Vodolija

Posao: Vodolije bi mogle tokom ove srede biti posebno mentalno opterećene i pod pritiskom što zbog obaveza koje su se nagomilale, što zbog najave novih.

Ljubav: Slobodne Vodolije su u periodu kada mogu da naprave prave izbore iz veoma velike i šarenolike ponude.

Zdravlje: Odlično.

Ribe

Posao: Pokušajte da se maksimalno fokusirate na obaveze koje su pred vama i ne dozvolite da vas besmisleni zahtevi onih sa kojima sarađujete nerviraju.

Ljubav: Vrlo je realno očekivati da i danas preispitujete sebe i parterski odnos u sferi ljubavi, samo se potrudite da vas to suviše ne zabrine.

Zdravlje: Napetost, glavobolja.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs