NEDELJNI HOROSKOP OD 1. DO 7. MAJA: Blizance čeka NEUSPEH, Ovnovi dobijaju top PONUDU, a ONI treba da pripaze na NOVAC

Saznajte šta vam nedeljni horoskop od 1. do 7. maja 2023. godine donosi na poljima posla, ljubavi i zdravlja.

Horoskop
Autor:
NEDELJNI HOROSKOP OD 1. DO 7. MAJA: Blizance čeka NEUSPEH, Ovnovi dobijaju top PONUDU, a ONI treba da pripaze na NOVAC
Nedeljni horoskop od 1. do 7. maja 2023. godine, Foto: Shutterstock

Ovan

Ovan će ove nedelje morati potpuno da zaboravi na nerad i lenjost. Vreme je da se aktivirate ako želite da se popnete za stepenicu više u karijeri i prihodima. Ali pažljivo razmotrite dolazeće primamljive ponude i svakako potražite savet od porodice, posebno od starije generacije. Trenutno se ne preporučuje planiranje putovanja i drugih rekreativnih aktivnosti.

Bik

Bikovi bi ove nedelje trebalo da odustanu od urođene sklonosti da pomažu svima i svemu na štetu sopstvenih interesa. Na poslu se uzdržite od prazne komunikacije sa kolegama. Postoji šansa da će postojati obećavajuće prilike za karijeru. A za pronalaženje dodatnog posla period je potpuno odličan. U ličnim poslovima nema razloga za oduševljenje ili veliku zabrinutost.

Blizanci

Blizanci ove nedelje neće moći da ostave pravi utisak na osobu od koje zavisi njihov profesionalni ili lični uspeh. Shvatite ovaj neuspeh filozofski, analizirajte njegove uzroke kako biste izbegli slične greške u budućnosti. Ali kućni poslovi, kupovina, pomoć voljenima će proći dobro. Ne eksperimentišite sa ishranom, fokusirajte se na zdravlje.

Rak

Mnogi Rakovi će ove nedelje moći da pronađu pravog prijatelja ili idealnog poslovnog partnera. Takođe, očekuju vas i neke dobre vesti koje će dati nadu u ispunjenje sna. Samo nemojte širiti o tome pre nego što konačno budete sigurni u njegovo ispunjenje. Slobodni Rakovi će imati mnogo romantičnih poznanstava, od kojih bi vas jedno uskoro moglo promeniti njihov ljubavni status.

Lav

Lavovi, koji su do sada patili od neizvesnosti u svom ličnom životu, konačno mogu da stave tačke na sve. Nemojte se plašiti da preduzmete hrabar korak da završite ili započnete romansu. Na kraju krajeva, sada ste jednostavno neodoljivo šarmantni. Ova okolnost će vam pomoći u brojnim poslovnim stvarima. Fokusirajte se na logiku, a ne samo na šarm.

Devica

Određena osoba sa negativnim iskustvom iz prošlošću može se iznenada pojaviti u životu Devica ove nedelje. Pokušajte da se držite podalje od njega, čak i ako vam je stari poznanik, a još više ne ulazite s njim u nikakve poslovne odnose - vodite računa kome poklanjate poverenje.

Vaga

Vaga će ove nedelje želeti samoću, ali im je upravo to sada kategorički kontraindikovano. Naprotiv, pokušajte da budete što više među ljudima, komunicirajte, upoznajte se, uspostavite veze. Ovo će doneti dobre rezultate iu profesionalnom i privatnom životu. Da, i vaša melanholija i bluz će nestati sami od sebe.

Škorpija

Škorpije će ove nedelje lako zaobići sve svoje konkurente na profesionalnom planu, u poslu i u ličnom životu. Izoštrena intuicija će vam na vreme reći u kom trenutku i kako je to bolje učiniti. Možete joj bezbedno verovati. Što se tiče sudbine drugih ljudi, saveti sada ne funkcionišu. Nemojte žuriti sa davanjem saveta i preporuka čak ni najbližima.

Strelac

Ne baš udobna nedelja za Strelca. Očekuje se velika vanredna situacija na poslu, neke izazovne promene. Oni koji ne rade moraće da brinu o nekome od svojih najmilijih. Problemi nisu isključeni u njihovim ličnim poslovima - poput suštinskih neslaganja sa partnerom. Tek do kraja perioda sve je manje-više normalno i možete početi da uspostavljate emocionalnu ravnotežu.

Jarac

Jarčevi ove nedelje teško da će uspeti da izbegnu nečiju neosnovanu kritiku. Ne dozvolite da od drugih zavise vaša karijera i prihodi. Oni koji nisu spremni na drastične promene moraće da se prilagode. Vreme je da se aktivirate i idete sa tokom života.

Vodolija

Vodolijama se ove nedelje preporučuje da se posvete poslu u kome mogu da se dokažu, utvrde i čak pokažu svoju superiornost nad drugima. Nagrada vas neće naterati da čekate. Ali morate naporno raditi, zaboravljajući na ostalo. Problem je u tome što čak i najambicioznije Vodolije imaju tendenciju da ne rade ništa tokom ovog perioda. Međutim, na vama je da odlučite.

Ribe

Iako će Ribe ove nedelje imati mnogo problema, ne treba ih se plašiti. Po srećnom rasporedu zvezda, bukvalno na svakom koraku srešćete na ljude koji su spremni da vam pomognu, podele svoje iskustvo, korisne veze, pa čak i novac. Međutim, ovo ne treba zloupotrebljavati. Prilikom prihvatanja pomoći, svaki put izmerite da li ćete moći da vratite istu kasnije.

Izvor: Sensa

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs