HOROSKOP ZA 16. MART: Škorpija će imati sudbinski susret, Jarcu se dešava nešto DIVNO, dok njima sledi DOBITAK

16. mart je dan koji je pun neizvesnosti i briga, ali kraj nedelje se nazire pa budite opušteni i smireni

Horoskop
10:01h Autor:
HOROSKOP ZA 16. MART: Škorpija će imati sudbinski susret, Jarcu se dešava nešto DIVNO, dok njima sledi DOBITAK
Horoskop za 16. mart 2023. godine, Foto: Shutterstock

Ovan

Posao: Možete da očekujete da ćete uspeti u svojim namerama na polju poslovnih aktivnosti i biti zadovoljni na kraju dana.

Ljubav: Na ljubavnom planu možete da očekujete finu atmosferu i dobro raspoloženje. Ne kvarite.

Zdravlje: Čuvajte se prehlade.

Bik

Posao: Vrlo dobar radni dan je pred Bikovima, ono što ste u proteklom periodu pokrenuli počeće da daje rezultate i vi ćete njima biti više nego zadovoljni.

Ljubav: Slobodni Bikovi mogu imati određene dileme i sumnje kada je osoba koja ih privlači u pitanju jer je nisu još dovoljno upoznali.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Blizanci

Posao: Jedan u najavi solidan radni dan je pred Blizancima da opušteno i bez većih problema završe zacrtane obaveze. Mnogo toga počeće da dolazi na svoje mesto, na vama je da ispratite taj ritam.

Ljubav: Možete očekivati intenziviranje raščišćavanja začkoljica na ljubavnom polju. Bilo bi dobro da budete fleksibilniji nego inače.

Zdravlje: Vratni deo i ramena trpe opterećenje.

Rak

Posao: Mogu vam se ukazati nove poslovne prilike za nove kvalitetne dogovore ili saradnje koje će vas pokrenuti u dobrom smeru. Samo polako i ne žurite.

Ljubav: Povoljan je dan za izlaske, druženja sa prijateljima i opuštanje, iskoristite ga na pravi način.

Zdravlje: Osim umora, nema značajnijih upozorenja.

Lav

Posao: Povoljan je dan pred Lavovima da se predano i energično posvete poslovnim obvezama. Ono o čemu biste trebali voditi računa su papiri i dokumenta koje potpisujete.

Ljubav: Potrudite se da dragoj osobi ne dajete povod za ljubomoru i sumnju po pitanju vaše vernosti, u suprotnom čeka vas prilično buran dan.

Zdravlje: Moguće kardiovaskularne tegobe.

Devica

Posao: Device bi sa što manje nerviranja trebalo da se uhvate u koštac sa mogućim novim poslovnim izazovima i pokušaju da uz pomoć ili savet osobe od poverenja pronađu najbolje rešenje.

Ljubav: Ne ustručavajte se da iskreno pokažete svoje emocije, posebno ukoliko uživate u punoj pažnji i razumevanju koje vam pruža voljena osoba.

Zdravlje: Jačajte imunitet, dovoljno se odmarajte.

Vaga

Posao: Iako niste baš u najboljem raspoloženju i orni za rad, potrudite se da makar tekuće obaveze završite na vreme kako ne biste dospeli na metu kritika od strane nadređenih.

Ljubav: Uprkos vašoj želji i naporu da dan protekne u laganom ritmu u sferi ljubavi, sa druge strane možete očekivati dosta primedbi i negativnih komentara.

Zdravlje: Promenljivo raspoloženje.

Škorpija

Posao: Moguće je da vas očekuje susret i razgovor sa osobom sa kojom ste ranije sarađivali, pa eto prilike da možda obnovite saradnju i pokrenete zajednički neku kreativnu ideju.

Ljubav: Spremni ste za akciju i imate velike ljubavne planove, zato krenite odlučnim koracima napred.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Strelac

Posao: Ne budite nestrpljivi kada je realizacija nekih poslova u pitanju nema razloga za zabrinutost. Proveravajte sve informacije iz više izvora.

Ljubav: Realno je očekivati da vas i danas iznerviraju neke sitnice u ponašanju voljene osobe. Nisu to toliko bitne stvari koliko to vama sada izgleda, stoga pokušajte da nekako pronađete kompromis.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Jarac

Posao: Bilo bi dobro da pokušate strpljivo odreagovati na moguće sukobe mišljenja koji bi mogli danas da vas očekuju sa poslovnim saradnicima. Ne potežite neke priče iz prošlosti.

Ljubav: Na ljubavnom planu možete očekivati bar jedno prijatno iznenađenje od osobe do koje vam je stalo, što bi svakako trebalo da vam popravi raspoloženje.

Zdravlje: Osetljivost zglobova, sitnih kostiju.

Vodolija

Posao: Neke poslovne priče, dogovori, kao i papirološka pitanja potpuno neočekivano se mogu pokrenuti ka rešavanju ili realizaciji.

Ljubav: Svi oni koji imaju nedovoljno definisane partnerske relacije, ili vuku repove prošlosti, moraće pre svega to da raščiste, pa tek onda da se pitaju šta žele i hoće u narednom periodu.

Zdravlje: Potreban vam je dobar i kvalitetan san.

Ribe

Posao: Vrlo dobar radni dan je pred Ribama. Neke stvari mogu se pokrenuti u pravcu koji vama odgovara, stoga budite staloženi i odgovorni prema onome što radite.

Ljubav: Fokus vam i dalje treba biti na druženjima, izlascima i opuštanju, iako nema nagoveštaja ozbiljnijem ljubavnom početku.

Zdravlje: Čuvajte se prehlade.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs