astro prognoza

HOROSKOP ZA 27. FEBRUAR: Lavu stižu ljubavne varnice, Vaga će biti sjajna na poslu, a oni NEKA SE ČUVAJU GREŠAKA

Proverite kako su vam dana zvezde naklonjene!

Horoskop
Autor:
HOROSKOP ZA 27. FEBRUAR: Lavu stižu ljubavne varnice, Vaga će biti sjajna na poslu, a oni NEKA SE ČUVAJU GREŠAKA
Dnevni horoskop za 27. februar 2023. godine, Foto: Shutterstock

Ovan

Posao: Puni samopouzdanja i radnog elana krećete u novu sedmicu, u kojoj vas očekuju brojne profesionalne obaveze i dokazivanja na poslovnom planu.

Ljubav: Većini tipičnih predstavnika astrološkog znaka Ovna danas ljubavna dešavanja nisu prioritet. Održavanje postojećih partnerskih odnosa biće sasvim dovoljno.

Zdravlje: Odlično.

Bik

Posao: Sporo, pomalo i mrzovoljno u novu radnu sedmicu ući će osobe rođene u znaku Bika. Radni elan biće bolji, ali komunikacija i promene planova mogu stvarati nervozu.

Ljubav: Iako raspoloženje najverovatnije neće biti na vrhunskom nivou, ipak je ovo vrlo dobar dan da uživate u čarima obostranih pozitivnih vibracija sa voljenom osobom.

Zdravlje: Moguća glavobolja.

Glavobolja
foto: Shutterstock

Blizanci

Posao: Blizanci početak radne sedmice dočekuju sa dosta novih poslovnih ideja. Ne žurite sa realizacijom, potrebno je i razumevanje okoline.

Ljubav: Današnja dešavanja u ljubavnoj sferi odnosa mogla bi da budu vrlo šarena. Bar jedno upoznavanje simpatične nove osobe može dan prevesti u domen pozitivnog.

Zdravlje: Obratite pažnju na sitne kosti na nogama i rukama.

Rak

Posao: Prvi radni dan u sedmici nije najpovoljniji da tipični predstavnici ovog znaka ulaze u duže priče i objašnjavanja ko je u pravu a ko pravi greške.

Ljubav: Na drugoj strani ovaj dan donosi Rakovima odlične astrološke aspekte da pruže dosta nežnosti, ali i da im bude najmanje toliko uzvraćeno od drage osobe.

Zdravlje: Moguća napetost, glavobolja.

Lav

Posao: Već na startu nove radne sedmice od najtipičnijih predstavnika Lavova očekuje se da preuzmu inicijativu i pokrenu promene u realizaciji poslovnih projekata.

Ljubav: Potencijalne pozitivne varnice koje stižu od osobe iz poslovnog okruženje mogu vam svakako goditi, ali i upozoravaju na vrlo realne komplikacije.

Zdravlje: Vrlo dobro.

žena, posao
foto: Shutterstock

Devica

Posao: Na startu radne sedmice Device mogu očekivati dosta oprečnih, neproverenih informacija u vezi novih poslovnih zadataka.

Ljubav: Nema nagoveštaja za kapitalne promene u sferi ljubavi, ali svakako jeste dobar dan da provedete što više vremena zajedno sa voljenom osobom.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Vaga

Posao: Odličan radni dan očekuje tipične predstavnike Vage, prvenstveno ako su slobodni strelci ili imaju širu autonomiju u polju profesionalnog angažovanja.

Ljubav: Ovaj ponedeljak nije loš ni što se tiče potencijalnih ljubavnih dešavanja. Možda bi mogli da budete malo fokusiraniji, zarad boljeg konačnog rezultata.

Zdravlje: Osetljivost respiratornog sistema.

Škorpija

Posao: Ništa bitno novo na samo početku radne sedmice za većinu osoba rođenih u znaku Škorpije. Obaveza ima dosta, a od vaše organizacije najviše zavise krajnji rezultati.

Ljubav: Većini tipičnih predstavnika danas ljubavna dešavanja nisu prioritet. Održavanje postojećih partnerskih odnosa biće sasvim dovoljno.

Zdravlje: Obratite pažnju na prehladu i moguće upalne procese.

Bolesna žena, Prehlada, Grip, Kijavica
foto: Shutterstock

Strelac

Posao: Vrlo dobar radni dan očekuje Strelčeve bilo da nastavljaju ranije započete, ili da pokreću nove ideje poslovnih projekata. Nemojte samo započinjati više stvari istovremeno.

Ljubav: Danas nema prepreka za bar jedno novo interesantno poznanstvo u sferi ljubavi.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Jarac

Posao: Naporan i verovatno vrlo stresan radni dan, nalazi se pred osobama rođenim u znaku Jarca. Bilo bi mudro da izbegnete verbalni konflikt sa nadređenim osobama.

Ljubav: Sasvim solidan dan za ljubavna dešavanja, prvenstveno u smislu održavanja postojećih partnerskih odnosa. Znatno mlađa osoba može vam zagolicati maštu.

Zdravlje: Osećaj psihofizičkog umora.

Žena, Devojka, Pas, Mačka, Ljubav
foto: Shutterstock

Vodolija

Posao: Više novih ideja prosto navire iz vaše glave i čeka da se iznese na svetlo dana. Pred vama je dobar period za realizaciju neke od tih originalnih ideja.

Ljubav: Ovog ponedeljka možete biti veoma osetljivi na neuzvraćene signale koje budete slali nekoj novoj osobi u sferi ljubavi.

Zdravlje: Moguća glavobolja.

Ribe

Posao: Na početku nove radne sedmice, većinu osoba rođenih u znaku Riba očekuje dosta posla oko formalnih završetaka ranije započetih poslovnih obaveza.

Ljubav: Opuštena situacija, i nešto pozitivnije raspoloženje danas vam daju dobru osnovu da planirate i napravite bar jedan uspešan potez u sferi ljubavi.

Zdravlje: Napetost, nervoza.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs