NAJMUŽEVNIJI ZNAK

NAJVEĆI ZAVODNIK HOROSKOPA KOJEG ŽENE TREBA DA SE PAZE: Zavešće vas na keca, a onda će vam prirediti haos

Mnogi se pitaju zbog čega treba bežati od muškarca Škorpije, a mi vam donosimo odgovor.

Horoskop
01:13h Autor:
NAJVEĆI ZAVODNIK HOROSKOPA KOJEG ŽENE TREBA DA SE PAZE: Zavešće vas na keca, a onda će vam prirediti haos
Zbog čega treba bežati od muškarca Škorpije, Foto: Shutterstock

Škorpija je jedan od energetski najjačih znakova zodijaka, uprkos tome što važi i za jedan od najozloglašenijih. Duboko u njoj leži moćna sila, a njihovoj energiji niko ne može odoleti.

Uprkos tome što je na lošem glasu, ima posebne karakteristike koje je krase. Takođe, u zavisnosti od pola mogu da variraju, a muškarac Škorpija u muško - ženskim odnosima može se ponašati kao "loš dečko".

Njega ne možete da zaboravite, jedan sustret sa njim biće fatalan po vas. Deluje dobrodušno, ali i nekako "opasno". Njegov pogled ispod obrva nećete zaboraviti, on je srdačan, topao, strastven, ali sa njim ne znate nikad koje su mu namere. Markatan i harizmatičan, jedan od najmuževnijih znakova u Zodijaku, Škorpija se jednostavno rađa sa tim, piše cicimici.com.

Ilustracija
Ilustracijafoto: Shutterstock

Zašto treba bežati od Škorpija. One su posesivne i ljubomorne. Neće vam dati prostora, očekivaće da ste samo njegovo vlasništvo.

On je pravi zavodnik i teško da će se odlučiti na dužu vezu. Često ima nekoliko strastvenih veza pre braka. Naravno da Škorpija nikako ne želi da propusti životna zadovoljstva. Često veruju u horoskop.

Možda nije najgore što Škorpija voli da bude sam. On je večito između strasti i osećanja. U jednom momentu će želeti strast sa vama, u drugom će vas čuvati za brak. Zato nećete znati šta da radite sa njim, a vrlo često ćete se pitati da li vas on želi, jer su Škorpije osobe protivrečnosti.

Škorpije su takođe veliki manipulatori. Ukolio vas ne iskoriste emotivno, iskoristiće vas u bilo kojem drugom obliku, bilo to poslovno ili finansijski.

Ne voli mnogo da boravi u kući i nije preterano vezan za dom. Više je vezan za porodicu iz koje je potekao i pretke, nego za onu koju je sam stvorio.

Škorpije umeju biti dosta tajanstvene, ali i opsenute. Sebe će uvek stavljati na prvo mesto. Najbitnije da je njima dobro. Veze sa Škorpijama su uvek komplikovane, a vi sami odlučite koliko želite da iskomplikujete svoj život.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs