HOROSKOP ZA 7. FEBRUAR: Lav pada od posla, dok Škorpija uživa za sve pare, a ONI će napraviti HAOS

7. februar je dan pun preokreta: dok jednima sve ide od ruke, drugi će samo čekati da ovaj dan brzo prođe

Horoskop
Autor:
HOROSKOP ZA 7. FEBRUAR: Lav pada od posla, dok Škorpija uživa za sve pare, a ONI će napraviti HAOS
Horoskop za 7. februar 2023. godine, Foto: Shutterstock

Ovan

Posao: Vrlo dobar radni dan je pred Ovnovima da se pozabave nekim novim kreativnim idejama i projektima. Budite istrajni u svojim naporima.

Ljubav: Povoljan dan vas očekuje i u sferi ljubavi pa ne bi bilo loše prirediti dragoj osobi neko prijatno iznenađenje. Neka to bude neka sitnica.

Zdravlje: Odlično.

Bik

Posao: Odličan dan je pred većinom tipičnih Bikova da se maksimalno profesionalno angažuju, a nije isključeno i pokretanje novih inicijativa.

Ljubav: Moguće novo poznanstvo sa osobom iz poslovnog okruženja, pa ukoliko ste raspoloženi za finu i neobaveznu komunikaciju, flert, samo napred.

Zdravlje: Bez značajnijih upozorenja.

Blizanci

Posao: Odličan dan je pred Blizancima za pokretanje novih profesionalnih projekata,ideja, pa se očekuje vaše pojačano angažovanje.

Ljubav: Prilika za nova poznanstva trebalo bi da bude nekoliko, jer vaše dobro raspoloženje i šarm neće danas ostati neprimećeni.

Zdravlje: Odlično.

Rak

Posao: Nema prepreka na poslovnom planu za tipične Rakove, pod uslovom da se ne rasplinu već korak po korak realizuju zacrtane obaveze.

Ljubav: Neka vrsta preispitivanja sopstvenih stavova i razmišljanja na temu postojećih partnerskih relacija mogla bi da vas očekuje danas.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Lav

Posao: Lavove ovog dana očekuje dosta posla posebno u segmentu komunikacije i poslovnih dogovora i pregovora. Samo napred u nove pobede.

Ljubav: Ponekad je u sferi ljubavi neophodno praviti kompromise. Ovaj dan nije takav, logičnije je da budete korektni, ali nepokolebivi u svom stavu.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Devica

Posao: Kolebljiva energija može danas u velikoj meri Devicama usloviti i ograničiti ostvarivanje profesionalnih ciljeva. Ništa strašno, ipak sve stižete da završite na vreme.

Ljubav: Više informacija, doduše oprečnih, i dosta ideja za poteze na polju ljubavnih relacija mogli biste da očekujete danas. Nemojte samo da ostane na idejama i razmišljanjima.

Zdravlje: Sasvim solidno.

Vaga

Posao: Ideja i planova za ovaj radni dan u glavi tipičnih Vaga biće na pretek. Budite zadovoljni ako uspete da realizuje makar polovinu, ostalo može i da sačeka.

Ljubav: Nema razloga za bilo kakvo čekanje kada su bitne odluke u sferi ljubavi u pitanju. Ako ste dobro sve izvagali, danas je dobar dan da ih obelodanite.

Zdravlje: Moguća osetljivost respiratornog sistema.

Škorpija

Posao: Prvobitno napravljeni planovi za ovaj radni dan, Škorpije mogu realizovati samo ukoliko budu spremne na kompromisna poslovna rešenja. Uz to očekuje vas i pojačana komunikacija sa bitnim osobama od autoriteta.

Ljubav: Ukoliko ste nedavno nešto zabrljali u sferi ljubavi, danas vam najverovatnije stiže račun na naplatu. Ipak, nemojte biti suviše razočarani.

Zdravlje: Napetost, nervoza.

Strelac

Posao: Evo jednog dana sa povoljnim astrološkim aspektima da najtipičniji Strelčevi podvuku crtu na jedan mali poslovni ciklus na zadovoljavajući način i punim zamahom pokrenu novi.

Ljubav: Za osećaj zadovoljstva na polju ljubavnih relacija, danas će vam uz taktičnost, biti potrebno razumevanje i podrška voljenje osobe.

Zdravlje: Nema razloga za zabrinutost.

Jarac

Posao: Vrlo dobar radni dan je pred Jarčevima da pre svega završe započete poslove, i naprave dobar i povoljan dogovor za sledeće profesionalne izazove.

Ljubav: Danas je veoma važno da otvoreno pričate sa dragom osobom i bez ikakve zadrške, zajedničkim naporima pokušate da rešite potencijalne nesporazume.

Zdravlje: Odlično.

Vodolija

Posao: Dosta posla, pojačane profesionalne aktivnosti i uspešna realizacija, za većinu Vodolija to bi trebalo da budu glavna obeležja ovog utorka.

Ljubav: Bezmalo sve okolnosti na polju ljubavnih odnosa tokom ovog dana trebalo bi da vam idu u prilog. Uživajte u svemu što vas čini zadovoljnim.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Ribe

Posao: Pokušajte da uskladite svoje visoke poslovne ciljeve sa okolnostima koje bi mogle danas znatno da usporavaju i otežavaju realizaciju.

Ljubav: Na polju ljubavnih relacija danas imate mnogo otvorenih vrata, iza kojih vas čekaju fine satisfakcije i poneko prijatno iznenađenje. Uživajte.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs