pogledajte

Filmovi sa negativnim ženskim likovima koje ne smete da propustite: One su lude, seksi i nepredvidljive! (VIDEO)

Zbog njih su neki dobili kultni status

Filmovi 02.05.2018. - 11:26h Autor: buro247.hr
Scena iz filma "Gone Girl", Foto: Profimedia

Filmovi koje smo odabrali dokazuju da žene mogu iznesu negativne likove, a zbog njihovih izvedbi neki od ovih filmova su u istoriji ostali zauvek zapamćeni kao oni koji se moraju pogledati.

 

Kada gledamo filmsku istoriju, ne možemo se odupreti osećaju da nam je svaki film dobar koliko je dobar negativac u njemu. Ako govorimo o dobrim trilerima, hororima ili filmovima sa superjunacima, činjenica je ta da se nekako upravo ti negativni likovi uvek nađu kao glavni predmet rasprava.

 

Međutim, ono na šta bi se trebala obratiti pažnja jesu oni filmovi u kojima negativne likove igraju žene. Ne samo da su to u ovim filmovima odradile maestralno, nego ima i slučajeva u kojima su zbog njihovih izvedbi filmovi dobili kultni status.

 

Sandra Bulok, Kejt Blančet i Rijana su profesionalni lopovi: Prvi trejler za film Oceans 8 je stigao! (VIDEO)

foto: Profimedia, ž

Takav primjer je Tarantinov film "From Dusk Till Dawn" koji je najviše ostao upamćen upravo zbog lika koji je odglumila Selma Hajek. Osim toga, Mišel Fajfer je zauvek obeležila popularnu kulturu sa svojom izvedbom žene mačke u Bartonovom "Batman Returns", a negativni ženski likovi u "Kill Bill Vol.1" zasenili su i samog Bila. Zato, ako niste, ove filmove baš morate da pogledate, a ako jeste - napravite reprizu, sigurno vam neće biti dosadno.

 

1. "Kill Bill Vol.1", 2003.

2. "Gone Girl", 2014.

3. "From Dusk Till Dawn", 1999.

4. "Batman Returns", 1992.

5. "GoldenEye", 1995.

6. "Cruel Intentions", 1999.

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...