Bitne lekcije

4 najgledanije ženske serije na svetu: Od ovih junakinja smo naučile dosta! (FOTO)

Sigurni smo da ste pogledale bar nekoliko epizoda ovih hit serija 

Filmovi
Autor:
Foto: Profimedia

Ako ih do sada niste odgledale, nakon naših preporuka ćete to sigurno uraditi! Kada ugrabite malo slobodnog vremena, spremite sebi kokice, opustite se i nasmejte uz sledeće serije:

 

Seks i grad

 

One su sve promenile: Lekcije o stilu koje su nam donele 4 dame iz serije Seks i grad!

foto: Profimedia

Sigurni smo da ste pogledale bar nekoliko epizoda ove hit serije koja je premijerno prikazana 6. juna 1998. godine, a prikazivala se na malim ekranima punih 6 godina, i za to vreme stekla neviđenu popularnost.

Fanovi su bili toliko razočarani kada je objavljeno da je poslednja epizoda šeste sezone zaključena, da je glumačka ekipa, zajedno s producentima snimila i 2 hit filma.

Radnja same serije prati život glavne junakinje, ujedno i kolumnistinje, Keri Bredšo, i životne avanture njene 3 prijateljice, Mirande, Šarlot i Samante, svake jedinstvene i zabavne na svoj način, i njihov put ka pronalaženju idealnog muškarca.

Očajne domaćice

foto: Profimedia

Radnja se bazira na intrigama i životnim pustolovinama 4 glavne junakinje jednog malog naselja u Americi, nakon ubistva njihove najbolje prijateljice, ujedno i komšinice.

Ono što je do tada delovalo civilizovano i normalno sada dobija neku drugu dimenziju, i tajne svih komšija tog naselja bivaju otkrivane, jedna po jedna.

U glavnim ulogama su beskrajno simpatične i šarmantne: Eva Longorija kao Gabrijela Solis, Marša Kros kao Bri Van De Kamp, Felisiti Hafman kao Linet Skavo i Teri Hačer kao Suzan Majer.

Ružna Beti

 

Filmovi zasnovani na istinitim ljubavnim pričama: Za jedan nikada ne biste pomisili!

foto: Profimedia

Ova serija bazira se na životu jedne skromne i nespretne devojke, često ismevane i osuđivane zbog svog nezavidnog izgleda, i prepreka koje joj se na poslovnom i ljubavnom planu isprečavaju.

Problem je taj što ona radi u modnoj industriji i kao takva nije dobrodošla od strane urednika, dizajnera i ostalih ljudi iz tog sveta. U glavnoj ulozi nalazi se Amerika Ferera kao Beti Suarez, a sama serija je bila prikazivana pune 4 godine (2006-2010) i postala izuzetno popularna.

Uvod u anatomiju

foto: Profimedia

Ova hit serija doživela je neverovatnu popularnost širom sveta, a radnja se zasniva na životnim dramama i nedaćama doktorima i stažistima jedne klinike u Sijetlu, a glavna junakinja Meredit Grejujedno je i ćerka proslavljenog hirurga, koja sa sobom nosi titulu svoje slavne majke, i pokušava da izgradi svoju karijeru kao hirurg.

Snimljeno je i prikazano 14 sezona, a u planu je još nekoliko. Serija je dobila pregršt nagrada i priznanja, među kojima je najznačajnija je Zlatni globus za najbolju seriju.

 

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...