život ko na filmu

Hotel Plaza u Njujorku nudi autentično "Sam u kući" iskustvo! (VIDEO)

Uživajte kao Kevin McCallister

Filmovi
14:42h Autor:
Hotel Plaza u Njujorku nudi autentično "Sam u kući" iskustvo! (VIDEO)
Scena iz filma "Sam u kući 2", Foto: Profimedia

U čast obeležavanja 25. godišnjice filmskog nastavka "Sam u kući 2: Izgubljen u Njujorlu", Hotel Plaza osmislio je slavljenički paket u sklopu kog na nekoliko dana možete živeti kao lik Kevin Mekalister...

Klinci koji su se rodili 90-ih godina svaki novogodišnji praznik sigurno provode uz filmski klasik "Sam u kući".

U čast obeležavanja 25. godišnjice nastavka "Sam u kući 2: Izgubljen u Njujorju", svi fanovi ovog filma biće oduševljeni jer na nekoliko dana mogu živeti kao lik Kevin Mekalister, kojeg je u spomenutom filmu 1992. godine odigrao Mekali Kalkin.

Top 5 ljubavnih filmova za vikend: Ušuškajte se i uživajte! (VIDEO)

Naime, za 895 dolara, njujorški Plaza Hotel na Petoj aveniji omogućiće raskošnu sobu, ruksak i propusnicu za Empajer Stejt Biliding, kao i celi odmor prilagoditi Kevinovim njujorškim avanturama po uzoru na film.

Kao deo ovog prazničkog paketa Hotela Plaza, gosti će dobiti i famozni sladoled hotelskom uslugom u sobi, a biće osigurano i fotografisanje s još nekim ključnim detaljima iz filma.

S obzirom na to da je Kevin za vreme boravka u hotelu itekako voleo da jede, svi oni koji se odluče da uplate ovaj slavljenički paket, biće pozvani i na večeru u "Todd English Food Hall" gde će im se služiti meni inspirisan Kevinovim prehrambenim navikama.

Osim toga, u sve to uključena je i četvorosatna turneja limuzinom kroz Njujork, a na poklon se dobijaju i svi "Home Alone" nastavci na DVD-u.

Pa, ako ste veliki fan filma, onda je ovo prilika koja se ne propušta...

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs