zlatno doba holivuda

Pomama u Holivudu: Nakit iz poznatih filmova na prodaju! (FOTO)

Na aukciji će se naći preko 500 komada među kojima su ogrlica koju je Vivijen Li nosila u Prohujalo sa vihorom, dragulji koje je Merilin Monro nosila u Muškarci više vole plavuše i broš Beti Dejvis u filmu Sve o Evi

Filmovi 12.11.2017. - 10:31h Autor: crfashionbook.com
Foto: Profimedia

U vreme kada je sniman, film Kleopatra je bio najskuplji film ikada napravljen. Ta 1963. je bila godina kada je Tventit senčuri Foks zamalo bankrotirao zbog svoje raskošne produkcije, ali je i postavio neke visoke standarde koji i danas važe.

 

Sada, svako može imate deo tog raskoša: narukvica i zlatni kaiš koje je nosila Elizabet Tejlor u tom filmu naći će se na aukciji kao deo rasprodaje kolekcije Džozefa od Holivuda.

 

Drski potez Merilin Monro: Skandal kojim je zasenila Elizabet Tejlor!

 

foto: Profimedia

Procenjuje se da će se narukvica sa motivima zmija obložena zlatom prodati za cifru između pet i sedam hiljada dolara. Dok se cena kaiša procenjuje na 2.500 do 3.500 dolara. Takođe, još jedan pojas, dizajniran posebno za Tejlor, ali nije korišćen u filmu, će biti ponuđen za cenu od tri do pet hiljada dolara.

 

Elizabet Tejlor imala samo 14 godina kada mu je bila ljubavnica: Aferu otkrila njegova žena!

 

Firma Džozef od Holivuda, osnovana od strane Eugena Džozefa, proizvodila je nakit za kostime u vreme Zlatnog doba Holivuda. Nakit ovog proizvođača obožavale su neke od najvećih zvezda, a na aukciji će se naći preko 500 komada među kojima su ogrlica koju je Vivijen Li nosila u Prohujalo sa vihorom, dragulji koje je Merilin Monro nosila u Muškarci više vole plavuše i broš Beti Dejvis u filmu Sve o Evi.

 

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...