Neodoljiva plava stvorenja u novim avanturama

Drugi deo Štrumpfova stiže u bisokope

Lepa vest za sve ljubitelje Štrumpfova - drugi deo o doživljajima Štrumfete, Gargamela i ostatka ekipe premijerno u bioskopu u nedelju, 28. jula
Filmovi
16:18h

Nastavak popularne animirane avanture iz 2011. godine reditelja Radža Gosnela "Štrumpfovi 2 3D" premijerno će biti prikazan u nedelju 28. jula u bioskopu Sinepleks Beograd (Delta city) u terminu od 18 sati, a prodaja karata je počela.

 

U novom animiranom filmu "Štumpfovi 2", zli čarobnjak Gargamel stvara nekoliko kopija Štrumpfova i naziva ih Kvarnići.

 

On se nada da će mu oni pomoći u njegovim smicalicama, ali kad otkrije da mu samo oni pravi mogu dati ono što on želi i da samo Štrumpfetina tajna čarolija može pretvoriti Kvarniće u Štrumpfove, Gargamel kidnapuje Štrumpfetu i odvodi je u Pariz, gde ga milioni obožavalaca dočekuju kao najvećeg čarobnjaka.

 


Nema mesta koje Gargamel neće istražiti u svom pohodu. Sve zavisi od Velikog Štrumpfa, Trape, i ostatka ekipe, kada se vrate u naš svet i kada se ponovo udruže sa ljudskim prijateljima Patrikom i Grejs, navodi se u saopštenju "Sinepleksa Srbija".

 

Novi film svim zaljubljenicima u plava stvorenja odgovara na pitanja da li će Štrumpfeta, koja se uvek osećala drugačijom od ostatka plave ekipe, naći novu vezu sa Kvarnićima ili će je Štrumpfovi ubediti da je njena ljubav vezana za Istinsko Plavo.

 

Glasove glavnim junacima pozajmili su Dragan Vujić Vujke, Mina Lazarević, Slobodan Boda Ninković i Svetlana Seka Aleksić.

 

Svi posetioci premijere u bioskopu Sinepleks imaće priliku da se druže sa glavnim junacima filma, uživaju u štrumpfovskoj atmosferi i zabave uz omiljene junake.

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...