MUŠKARAC ZA KOG SE PRIČALO DA JE MEKUŠAC BRANI NAJLEPŠU ŽENU SVETA: Zašto mu smeta nova lista NOMINACIJE ZA OSKARA?

Čuveni srcelomac Rajan Gosling opleo po Akademiji i pobunio se zbog nominacija za Oskara iako je on nominovan

Filmovi
MUŠKARAC ZA KOG SE PRIČALO DA JE MEKUŠAC BRANI NAJLEPŠU ŽENU SVETA: Zašto mu smeta nova lista NOMINACIJE ZA OSKARA?
Foto: Jen Lowery/MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Glumac Rajan Gosling duboko je razočaran nakon objave nominacija za Oskara 2024 zato što su njegove koleginice iz filma "Barbi" Margot Robbie i rediteljka Greta Gervig izostavljene iz svojih kategorija.

Gosling (43), koji je nominovan u kategoriji najboljeg sporednog glumca za ulogu Kena u filmu, rekao je da "Barbi" ne bi ni postojao bez Margo (33) i Grete (40).

Rajan Gosling
foto: Profimedia

Nema Kena bez Barbie, i nema Barbi filma bez Grete Gervig i Margo Robi, dve osobe koje su najodgovornije za ovaj svetski popularan film koji stvara istoriju. Nikakve nagrade i priznanja ne bi bile moguće ni za koga od nas bez njihovog talenta, hrabrosti i genijalnosti. Malo je reći da sam razočaran što nisu nominovane na ovogodišnjem Oskaru. Treba im odati priznanje za njihov rad zajedno sa ostalim veoma zaslužnim kandidatima“, izjavio je on.

Glumac je dodao da je izuzetno počastvovan što je nominovan od strane svojih kolega, rame uz rame sa velikim umetnicima filmske industrije i to u godini u kojoj ima toliko puno neverovatnih filmova. Takođe je istakao da mu je neverovatno da to govori ali naročito mu je drago zato što je nominacija stigla upravo za ulogu lutke Kena u filmskom ostvarenju "Barbi".

Rajan Gosling je iskoristio priliku i da čestita koleginici Americi Fereri na nominaciji i ostalim talentovanim umetnicima koji su doprineli u ovom ostvarenju koji pomera granice i menja istoriju.

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs