Sigurno će biti zanimljivo

Trostruka oskarovka Meril Strip kao Marija Kalas

Nakon trasformacije u britansku premijerku Margaret Tačer (Gvozdena lejdi), urednicu Voga Anu Vintur (Đavo nosi pradu) i popularnu TV kuvaricu Džuliju Stajls (Džuli i Džulija), 64-godišnja Strip će ući u lik legendarne operske dive
Filmovi
15:48h Autor:
Trostruka oskarovka Meril Strip kao Marija Kalas
Foto: Beta

Američka glumica i trostruka Oskarovka Meril Strip igraće grčku opersku pevačicu Mariju Kalas u TV adaptaciji pozorišne predstave "Master Class" Terensa Meknalija za kablovsku mrežu HBO.

Nakon trasformacije u britansku premijerku Margaret Tačer (Gvozdena lejdi), urednicu Voga Anu Vintur (Đavo nosi pradu) i popularnu TV kuvaricu Džuliju Stajls (Džuli i Džulija), 64-godišnja Strip će ući u lik legendarne dive.

Prema pisanju Njujork posta, film, čije bi snimanje trebalo da počne u januaru 2015, režiraće Majk Nikols (Diplomac, Bliskost, Rat Čarlija Vilsona).

Priča počinje 1971. godine, u doba kada Kalasova predaje na "Džulijardu" i priseća se karijere i važnih trenutaka u svom životu, od mladosti do upaznavanja sa grčkim brodovlasnikom i multimilionerom Aristotelom Onazisom koji će je napustiti da bi se oženio Džeklin Kenedi.

Strip trenutno snima film "Ricky and the Flash" u kojem igra ženu koja se vraća porodici koju je napustila da bi postala rok zvezda.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs