Džejms Gandolfini u filmu

Film Vajolet i Dejzi od 4. jula u bioskopima

Akciona crna komedija Vajolet i Dejzi, u kojoj jednu od uloga tumači nedavno preminuli Džejms Gandolfini, od 4. jula biće na redovnom repertoaru domaćih bioskopa
Filmovi
16:40h Autor:
Film Vajolet i Dejzi od 4. jula u bioskopima

Akciona crna komedija Vajolet i Dejzi (Violet and Daisy), u kojoj jednu od uloga tumači nedavno preminuli Džejms Gandolfini (James Gandolfini), od 4. jula biće na redovnom repertoaru domaćih bioskopa, najavio je danas distributer MegaCom Film.

Saorsi Ronan (Saoirse Ronan) i Aleksis Bledel (Alexis Bledel) su Vajolet i Dejzi, tinejdžerke ubice, čiji se život menja kada susretnu Majkla, intrigantnog čoveka koga igra Gandolfini.

Ova priča o nasilnom, često sumanutom putovanju dve tinejdžerke Njujorkom u potrazi za metama koje im zadaje njihov šef (Deni Treho), jedan je od poslednjih filmova Gandolfinija, a beogradska publika je imala priliku da ga pogleda nedavno u Sava centru, u okviru revije filmskih hitova Blockbuster.

Gandolfini je stekao reputaciju po ulogama čvrstih, ali šarmantnih gangstera. Najpoznatiji je po ulozi Tonija Soprana u TV seriji Sopranovi, koju su širom sveta pratili milioni gledalaca, kao i po ulogama u filmovima Prava romansa, Porotnik, Romansa i cigarete, Uhvati Šortija.

Vajolet i Dejzi je za Oskarom nagrađenog scenaristu Džefrija Flečera prvo rediteljsko iskustvo.

Ovaj poznati američki scenarista, reditelj i profesor na univerzitetu dobio je nagradu Američke filmske akademije za najbolji scenario za film Precious 2007.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs