STIŽE NOVI UŽAS

FANOVI ČUVENOG HORORA, SPREMITE SE: Brutalan trejler najavljuje nastavak čuvene sage "Noć veštica"!(VIDEO)

Majkl Majers se vraća strašniji nego ikada

Filmovi
Autor:
FANOVI ČUVENOG HORORA, SPREMITE SE: Brutalan trejler najavljuje nastavak čuvene sage "Noć veštica"!(VIDEO)
Foto: Profimedia

Revolucionarni horor Noć veštica premijerno je prikazan sada već davne 1978. U narednim decenijama izašlo je puno nastavaka i rimejkova ovog filma Džona Karpentera, a u 2018. smo imali priliku da pogledamo još jedan u nizu naslova iz ove franšize, koji je zanemario sve filmove iz serijala o serijskom ubici Majklu Majersu, osim prvog dela. Naime, radnja ovog filma, pod nazivom Noć veštica (Halloween), nastavljala se direktno na priču istoimenog filma iz 1978.

Na jesen u bioskope stiže novi deo ove horor sage, koji se zove Halloween Kills. Veoma brutalni trejler nam otkriva da je glavni negativac Majkl Majers preživeo požar koji mu je u svom domu podmetnula Lori Stroud (Džejmi Li Kertis) zajedno sa svojom ćerkom Karen (Džudi Grir) i unukom Alison (Endi Matiček). On kreće u svoj novi pokolj u Hadonfildu, a dame su ovog puta odlučnije nego ikada da ga jednom za svagda eliminišu.

Džejmi Li Kertis u najnovijem nastavku kultnog horora
Džejmi Li Kertis u najnovijem nastavku kultnog hororafoto: Profimedia

Kao likovi u ovom ostvarenju, pojaviće se i Tomi Dojl i Lindzi Volas, deca kojima je Lori bila dadilja u originalnom filmu. Njih će sada tumačiti Entoni Majkl Hol i Kajl Igan Ričards. Halloween Kills režirao je Dejvid Gordon Grin po scenariju koji je napisao zajedno sa Skotom Timsom i Denijem Mekbrajdom. Premijera filma je zakazana za 21. oktobar ove godine.

Pogledajte trejler:

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs