saznajte više

U NASTAVKU SERIJE SEKS I GRAD POJAVIĆE SE OMILJENI BRITANSKI GLUMAC: Pored njega, Zverka se ne bi ni video! (FOTO)

Sara Džesika Parker, prema naslovima iz britanskih medija, očajnički traži veliku zvezdu, koja bi ublažila izostanak lika Samante Džons, koju je igrala Kim katral.

Filmovi
Autor:
U NASTAVKU SERIJE SEKS I GRAD POJAVIĆE SE OMILJENI BRITANSKI GLUMAC: Pored njega, Zverka se ne bi ni video! (FOTO)
Foto: Profimedia

"Sara Džesika Parker utuvila je sebi u glavu da treba veliku, zaista veliku zvezdu koja bi se pridružila u ponovnom okupljanju postave serije 'Seks i grad' . Ta velika zvezda pomogla bi da se ublaži izostanak lika Samante Džons", rekao je izvor blizak glumici, kako prenosi Miror. A glavni adut Sare Džesike Parker je - britanski glumac Hju Grant! On je poznat kao glavni glumac u nekim od najomiljenijih romantičnih komedija, zato i ne čudi što je ovu 60-godišnju zvezdu Sara Džesika videla u novim nastavcima kultne HBO-ove serije.

TRAGEDIJA U PORODICI NBA LEGENDE: Preminuo sin poznatog košarkaša!(FOTO)

Hju Grant
foto: Profimedia

S druge strane, Hju Grant je ljubitelj ove kultne serije, uživao je radeći sa Sarom Džesikom Parker u prošlosti, a za HBO je nedavno snimio hit-seriju "Slom". Prema rečima neimenovanog izvora, honorar u ovom slučaju nije nikakav problem i do saradnje će gotovo izvesno doći, te možemo očekivati da će Hju Grant igrati u nastavku kultne serije.

Sara Džesika Parker i Grant prvi put su sarađivali 1996. u trileru "Ekstremne mere", te 2009. glumili u romantičnoj komediji "Šta je novo s Morganima". Nova sezona serije "Seks i grad" pod nazivom "And Just Like That" imaće deset epizoda, koje će biti ekskluzivno prikazane na kanalu HBO Max i u kojima će glumiti većina poznatih likova.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs