Nastavak mega hita uz staru ekipu

Robert Dauni Džunior kao Ajron men u naredna dva dela Osvetnika

Glumac Robert Dauni Džunior, koji je popularnost ali i finansijsku dobit, stekao ulogom Ajron Mena, igraće ovog superheroja u dva nastavka boksofis hita Osvetnici,
Filmovi
20:06h
Robert Dauni Džunior kao Ajron men u naredna dva dela Osvetnika

Robert Dauni Džunior (Robert Downey Jr.) je jedna od glavnih zvezda hita Osvetnici iz 2012. koji je ujedinio Ajron Mena, Halka, Kapetana Ameriku, Tora i Crnu udovicu.

Osvetnici su treći film po zaradi svih vremena sa 1,5 milijardi dolara prikupljenih na blagajnama širom sveta, podseća Rojters.

Dauni će se tako pridružiti Krisu Evansu (Chris Evans), Krisu Hemsvortu (Chris Hemsworth) i Skarlet Johanson (Scarlett Johansson) u drugom delu Osvetnika koji se u bioskopima očekuju u maju 2015. i koje će režirati Džos Vidon (Joss Weadon).

Uz stare likove pojaviće se i novi, nikada do sada viđeni na velikom platnu.

Tri Ajron mena (Iron Man) od 2008. do 2013. zaradila su više od 2,4 milijarde dolara na svetskim blagajnama. Treći deo, koji je prikazan prošlog meseca postao je film sa najvećom zaradom ove godine sa 1,2 milijarde dolara zarađenih na svetskim blagajnama i peti film sa najvećom zaradom svih vremena, navodi se u saopštenju Marvel-a.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs