Marčelo igra puža u filmu Turbo 3D

Popularni reper i pisac Marko Šelić Marčelo pozajmiće glas junaku animiranog filma Turbo 3D reditelja Dejvida Sorena, koji u bioskope stiže 22. avgusta
Filmovi
19:34h Autor:
Marčelo igra puža u filmu Turbo 3D

Popularni reper i pisac Marko Šelić Marčelo pozajmiće glas junaku animiranog filma Turbo 3D reditelja Dejvida Sorena, koji u bioskope stiže 22. avgusta. U priči o puževima koji žive za trke i sanjaju velike snove, Marčelo igra Facu, superkul puža kome je glas u originalnoj postavi pozajmio američki reper Snup Dog (Snoop Dogg).

Marčelo je juče snimio prve replike. Iako već ima iskustva sa sinhronizacijom, ovo mu je prvi put da radi na dugometražnom filmu i kaže da mu celokupno iskustvo i dalje deluje vrlo primamljivo.

"Ovaj svet je meni veoma zanimljiv. Posebno mi je interesantno da otkrivam priču koja se krije iza dragih uspomena iz detinjstva, kao što su sinhronizacije Nikole Simića, Vlastimira Đuze Stojiljkovića, Nade Blam i Ljubiše Baje Bačića, na kojima sam odrastao", rekao je Marčelo.

Turbo je nova 3D komedija autora filmova Madagaskar i Kung Fu Panda, o običnom pužu koji se usudio da sanja velike snove.

Nakon neobične nesreće, Turbo dobija moć da bude super brz i upušta se u neverovatnu avanturu kako bi postigao naizgled nemoguće - da se trka protiv slavnog trkača Gi Ganjea.

Uz pomoć svoje vešte ekipe puževa iz kraja, ovaj junak bez mnogo šansi staviće svoje srce i kućicu na crtu kako bi dokazao da nijedan san nije preveliki i nijedan sanjar premali.

Glavnom junaku, Turbu, glas će pozajmiti Marko Janketić.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs