neprolazni!

Najlepše ljubavne priče dirnuće vas pravo u srce: Evo zašto romantične duše obožavaju ova 3 filma! (FOTO)

Žene plaču gledajući ih

Filmovi
Najlepše ljubavne priče dirnuće vas pravo u srce: Evo zašto romantične duše obožavaju ova 3 filma! (FOTO)
Foto: Profimedija

Ljubitelji filma koji obožavaju ljubavne priče izdvojili su ova 3 filma koji će vas dirnuti do srži. Jake emocije nateraće svakoga da razmisli o poruci koju film nosi, a oni najemotivniji neretko i zaplaču uz ovakva ostvarenja.

1. Samo ako

Svakog dana donesemo po neku odluku, koja na neki način utiče i na tuđe živote ljudi oko nas. Događaji koji se nižu prave oblikuju našu sudbinu i prave neraskidive veze, ali šta ako se ipak sve u trenutku raspadne?

Samanta studira muziku u Londonu, impulsivana je i emotivna, ali i zaljubljena. Njen prijatelj Ian je biznismen, koji je skoro uvek zauzet, tako reći oženjen je svojim poslom. Ovo je narušavalo njegov odnos sa Samantom, ali tragična nesreća odnela je njen život, nakon čega on shvata da je potpuno izgubio. Da je samo mogao da vrati vreme unazad, kada bi samo mogao da ponovo proživi taj sudbonosni dan.... I sudbina mu je dala priliku.

Snima se film o Elvisu Prisliju: Evo koji glumac će imati tu čast da tumači njegov lik!

foto: Printscreen You tube MacPhoenix82

2. Setite se nedelje

Usamljena konobarica Moli upoznaje zgodnog lika po imenu Gas koji radi u prodavnici nakita. Ona veruje da je konačno našla srodnu dušu, međutim, njegovo ponašanje iz dana u dan je sve čudnije. Dok ona sumnja da joj on nešto krije, ispostavlja se da Gas boluje do retke bolesti, ima savršen gubitak kratkotrajne memorije. Za njega je svaki novi dan nova priča iz početka. Svaki dan viđa Moli i pokušava da se seti ko je ona, a on u nju mora da se zaljubi iz dana u dan iznova...

Kada biste se vratile u prošlost ovo biste sigurno rekle sebi!

foto: Printscreen You tube HallmarkHallofFame

3. P.S. Volim te

Njih dvoje su se pronašli i uživaju u svakom trenutku zajedno. Ljubav kakvu bi svako od nas samo poželeo. Misleći da se nikada neće razdvojiti i ne sanjaju da će sudbina umešati prste. On iznenada umire, ali čak ni tada ne ostavlja svoju voljenu samu. On joj je ostavio pisma koja on apronalazi kada ostaje sama i to joj daje snagu da pregura najteže momente. Na kraju svakog pisma napisano je: P.S. Volim te. Hilari Svonk i Džerard Batler dočarali su ovu ljubavnu priču maestralno, a mnogim romantičnim dušama je baš ovaj film omiljeni.

Ni traga od velikog zavodnika: Džerard Batler uslikan sa pivskim stomakom i neurednom frizurom! (FOTO)

foto: Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs