kliknuli!

Ona ima 62 godine, a on još nije punoletan: Slučajno je poslala dečaku poruku, i od tada ljubav cveta već 4 godine! (FOTO)

Pokazala mu je da u svetu i dalje ima dobrih ljudi

Lifestyle
13:20h
Ona ima 62 godine, a on još nije punoletan: Slučajno je poslala dečaku poruku, i od tada ljubav cveta već 4 godine! (FOTO)
Foto: Printscreen Tviter Briana Whitney

Vanda Denč je baka iz Arizone koja je u sjajnoj vezi sa dečakom od 17 godina, Džamalom Hintonom, kako su sami izjavili.

Njihova priča je počela sasvim slučajno kada je baka pozvala svog unuka na večeru, a umesto njemu poruka je stigla Džamalu.

Naime, pošto je unuk zamenio broj telefona, prvo su se i baka i dečak zbunili, a onda su razmenili selfije. Pošto se baka izvinila, Džamal je upitao da li ipak može da dođe na večeru.

"Naravno da možeš. To je ono što bake rade... Hrane sve", odgovorila mu je Vanda.

Džamal je sam priznao da je bio prijatno iznenađen, jer mu je baka vratila veru da postoje dobri ljudi, pa su večere postale učestale, a dodao je i da su izgradili "sjajnu vezu".

"Bilo je neočekivano, ali ona je bila tako slatka. Podsetila me je da i dalje ima dobrih ljudi u svetu. Ona je simpatična dama. Ispričala mi je da je njen muž bio veteran i uvek je zvala njegove prijatelje na večeru, pa je navikla da joj dolazi gomila. Zbog nje sam se osetio kao kod kuće", izjavio je Džamal.

Starija gospođa je potvrdila reči maloletnog dečaka.

"Prosto smo "kliknuli" kad smo se upoznali i kad sam prvi put razgovarala s njim. Pomislila sam da želim da upoznam tog mladića", iskreno je komentarisala Vanda.

Dečak redovno objavljuje na društvenim mrežama njihovo druženje, koje je već sada postalo tradicija.

Evo kako baka i deda mogu da naštete zdravlju unučeta tokom raspusta!

foto: Ptintscren Tviter Briana Whitney
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs