Film o ubistvu Džona Kenedija

Pogledajte ko su novi Kenedijevi

U novom filmskom ostvarenju upoznaćete se sa tajnama Bele kuće u vreme Kenedijevih. Ginniger Goodwin i Rob Lowe pokušaće da dočaraju jedan od najslavnijih parova 20. veka
Filmovi 14.06.2013. - 16:07h

Sa kosom začešljanom pozadi, izraženim jagodicama, prefinjenom šminkom i sofisticiranom garderobom Ginnifer Goodwin će oživetu najpoznatiju prvu damu SAD. Glumica, poznata po svojim ulogama u filmovima Big love, Mona lisa smile, He's just not that into you ostvariće svoj dugo priželjkivan san i zaigrati u ulozi Džeki Kenedi (Jacqueline Kennedy).

 


Rob Lowe
tumačiće lik ubijenog predsednika Kenedija. Lowe je poznat i po svojoj ulozi senatora Robert McCallister-a kao i ulozi Sema u TV seriji West wing.

 


Uskoro ćete imati priliku da pogledate najnovije filmsko ostvarenje o ubistvu bivšeg američkog predsednika, Džona Kenedija (John Kennedy), kao i život njegove supruge Džeki (Jacqueline Kennedy). Film je u režiji kanala Nacionalna geografija (National geographic) i predstavlja adaptaciju knjige Bill O'Reilly-a i Martin Dugard-a, Killing Kennedy: The end of Camelot.

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...