Rokenrol legenda pomaže najmlađima

Rodžer Voters nastupa sa decom iz Prihvatilišta

Koosnivač kultnog benda Pink Floyd uoči koncerta u Beogradu, koji će se održati 1. septembra, poslao je molbu da mu se na sceni pridruže i deca iz Srbije koja će sa njim izvesti pesmu “Another Brick in the Wall"
Događaji
08:10h Autor:
Rodžer Voters nastupa sa decom iz Prihvatilišta

Na sceni Arene u Beogradu sa Rodžerom Votersom će nastupiti deca iz Prihvatilišta, uzrasta od 10 do 15 godina. Vaspitači iz Prihvatilišta kao i najmlađi sa oduševljenjem su prihvatili poziv i već uvežbavaju tekst i koreografiju.

Ovo neće biti samo kratak nastup već će im Voters posvetiti što je više moguće vremena pre koncerta vežbajući sa njima na tonskoj probi kao i u druženju iza scene.

The Wall je vrhunska produkcija koja prevazilazi sve do sada viđeno. To je koncert, predstava, film, putovanje kroz vreme, vizuelno i muzičko iskustvo, događaj koji se ne može opisati već se mora doživeti. The Wall je do sada prikazan 192 puta širom sveta pred više od 3,3 miliona obožavaoca čime se našao među najuspešnijim turnejama u istoriji roka.

Pre 2010, The Wall produkcija je bila suviše glomazna da bi krenula na turneje, ali izgradnja savremenih arena i poboljšanja u tehničkom prenosu, razrešile su ovaj problem. Voters je osavremenio izgled i atmosferu šoua kako bi bio siguran da zadivljujuća scenska ekstravagancija koja je The Wall i učinila legendarnim i dalje inspiriše nove generacije svojim veličanstvenim prikazima i čulnim spektaklom od kog gledaocima zastaje dah.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs