Oproštajna turneja

Vaja Kon Dios: Radujemo se ponovnom dolasku u Beograd

Pevačica popularnog belgijskog sastava, Dani Klajn, povodom oktobarskog koncerta u Beogradu, poslala je poruku fanovima u Srbiji i regionu
Događaji
00:16h
Vaja Kon Dios: Radujemo se ponovnom dolasku u Beograd
Foto: Fonet

Vaya Con Dios nastupiće u okviru svoje oproštajne turneje u beogradskoj Kombank Areni 12. oktobra.

"Dragi ljubitelji benda Vaya Con Dios iskreno se radujemo ponovnom dolasku u Beograd i jedva čekamo da se nađemo na sceni, pred vama. Obećavamo vam koncert za pamćenje, na kome ćemo svirati naše najveće hitove. Iskreno se nadamo da ćemo ispuniti vaša očekivanja. Hvala vam za sve godine slušanja naše muzike, a mi ćemo se potruditi da vam dobru energiju vratimo 12. oktobra u Areni", poručila je ona.

Na koncertu u Beogradu bend će sve ljubitelje njihove muzike podsetiti na najveće hitove: Nah neh nah, Johnny, Just A Friend Of Mine, Don't Cry For Louie, Puerto Rico u originalnom aranžmanu iz 90-ih, kada je ovaj bend i doživeo svetsku popularnost.

U proteklih 25 godina ovaj kultni sastav objavio je šest studijskih, tri kompilacijska albuma i prodao više od 10 miliona albuma i 3 miliona singlova.

Dani Klajn je 1. januara 2013. napunila 60 godina i posle oproštajne turneje želi da se posveti mirnijem životu. Nedavno je objavila svoju autobiografiju pod nazivom Memoirs.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs