Nezaboravno iskustvo

Dođite u Sensa Grad sreće: Opustite se i besplatno zabavite u kreativnim radionicama u SC Ušće

Decembar je mesec kada se čuda dešavaju, a u kreativnim radionicama naučite kako da pripremite originalan novogodišnji poklon
Događaji
17:36h
Dođite u Sensa Grad sreće: Opustite se i besplatno zabavite u kreativnim radionicama u SC Ušće
Foto: Sensa
1 / 4 Foto: Sensa

Bliži se period u godini kada razmatramo šta smo učinili i planiramo kako ćemo unaprediti svoj život u godini pred nama.

U tome vam mogu pomoći saveti stručnjaka iz oblasti ličnog razvoja i radionice na kojima ćete testirati svoje unutrašnje sposobnosti. U Sensa Gradu sreće u SC Ušće na drugom spratu tokom decembra možete besplatno prisustvovati life coaching predavanjima, radionicama iz NLP tehnike, a osim rada na svom ličnom razvoju, možete učestvovati u kreativnim radionicama dekupaža, pravljenja igračaka, nakita, kolaža i time pripremiti originalan novogodišnji poklon za svoje najbliže.

U ovom posebnom Gradu, u praznično dekorisanom lokalu, možete saznati sve što niste do sada znali o alternativnim terapijama kao što su floriterapija, pulsna digajnostika, tradicionalna kineska medicina, energetski tretmani, možete probati tai či, jogu, či gong, a možete se konsultovati sa astrologom i numerologom povodom toga šta vas očekuje u 2015. godini.

Decembar je mesec promene i mesec kada se čuda ostvaruju. Dovoljno je samo da prošetate do SC Usće i Sensa Grada sreće.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs