Prostor na Egzitu bio tesan za sve fanove

Rekordna poseta na Egzitu: Dejvid Geta i bend Atoms For Peace oduševili masu

Četvrto veče Egzit festivala svojim nastupima obeležili su "Atoms For Peace", na mejn stejdžu i jedan od najpoznatijih svetskih di-džejeva Dejvid Geta
Događaji 14.07.2013. - 11:51h

Nastup benda "Atoms for Peace" po mnogima je najveći svetski ekskluzivitet ovogodišnjeg Egzita, jer će grupa, koju je osnovao Tom Jork iz grupe "Radiohead", imati samo nekoliko nastupa u svetu u ovoj godini.

 

Već od samo početka koncerta benda, koji pored Jorka čine basista "Red Hot Ćilli Peppers" Fli i bubnjar grupe "R.E.M." Džoj Varonker, atmosfera na najvećoj festivalskoj bini bila je zagrejana, pa se može reći da je rekordan broj posetilaca na ovogodišnjem Egzitu uživao.

 

Odličnoj atmosferi na glavnoj bini značajno je doprineo i domaći bend "Darkwood Dub" koji je odličnom svirkom na najbolji način najavio nastup zvezdi večeri - "Atoms for peace".

 

Jedan od najpoznatijih svetskih di-džejeva, Dejvid Geta (David Guetta), sigurno je bio veliki razlog da Petrovaradinska tvđava sinoć bude puna kao retko kada u istoriji Egzit festivala.

 

Njegov nastup počeo je nekoliko minuta nakon ponoći, a Dens arena je bila tesna da primi sve one koji su želeli da ga slušaju.

 

Glavni program svojim sjajnim nastupom na Fjužn areni oplemenio je legendarni domaći bend "Van Gog". Posetioci Egzita su mogli da uživaju u odličnom programu na svih 20 festivalskih bina.

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...