Sve je više posetilaca

Snup Dog atmosferu na Exit-u doveo do usijanja

Drugo veče festivala u Novom Sadu obeležili su nastupi hip-hop izvođača, kao i domaći izvođači, koji su doprineli sjajnoj atmosferi jednog od najboljih festivala u Evropi
Događaji
17:16h
Snup Dog atmosferu na Exit-u doveo do usijanja
Foto: Facebook

Zvezda druge večeri ovogodišnjeg Exit festivala bio je svetski poznatiSnup Dog (Snoop Dogg), odnosno sada Snup Lajon (Snoop Lion) koji je publici na Petrovaradinskoj tvrđavi predstavio novi album Reicarnated, ali je starim hitovima atmosferu među gostima ispred najveće bine doveo do usijanja.

Jedan od najvećih repera današnjice u poslednje vreme je otkrio mir i ljubav i svoju muziku je oplemenio rege ritmovima, pa je u skladu sa promenom, odnosno modifikovanjem svoje muzike, promenio i ime pa je od Snup Doga prerastao u Snup Lajona.

Program na Mejn stejdžu otvorio je domaći bend Kanda Kodža i Nebojša, a atmosferu u publici pred nastup Snup Doga podgrejali su popularni beogradski reperi Skaj Vikler i Ajs Nigrutin, odnosno njihov bend Bad Copy.

Na među posetiocima Exit-a vrlo popularnoj Fusion bini u ponoć je svoj nastup počeo Rambo Amadeus koga su brojni fanovi dočekali pravim ovacijama. Pre Ramba Amadeusa na toj bini nastupili su Whoo See i Vrooom.

Atmosfera na svih 20 bina na Petrovaradinskoj tvrđavi tokom cele noći je bila fantastična, a ono što se na prvi pogled moglo zaključiti je da je broj posetilaca mnogo veći nego prve večeri verovatno zbog neuporedivo raznovrsnijeg programa, ali i zbog toga što nije bilo kiše koja je prethodne večeri padala u nekoliko navrata.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs