Izdavačka kuća Laguna i Stil Magazin nagrađuju verne čitaoce

Povodom sutrašnjeg održavanja osme tradicionalne manifestacije Noć Knjiga, Laguna nagrađuje prvih 5 komentara koji ostave svoju e-mail adresu
Događaji
03:04h
Izdavačka kuća Laguna i Stil Magazin nagrađuju verne čitaoce

Tradicionalna manifestacija Noć knjiga osmi put zaredom održaće se u petak od 17 do 24 sata u knjižarama Delfi i svim Laguninim klubovima čitalaca koje se nalaze na 11 lokacija u Beogradu i u još 19 gradova u Srbiji. Sve one koji posete knjižaru Delfi u Novom Sadu dočekaće šarmantni voditelj Aleksandar Filipović.

Organizatori ovog svojevrsnog festivala knjige su izdavačka kuća Laguna i knjižarski lanac Delfi.

Tokom ove manifestacije knjige će se prodavati po neverovatno niskim cenama.

Popusti na Lagunina izdanja za jednu knjigu biće 25 odsto, za dve knjige 30 odsto, za tri knjige 35 odsto, a za četiri i više knjiga 40 odsto. Popust na naslove ostalih izdavača biće do 20 odsto. U knjižari Delfi SKC važiće popust od 20 odsto za knjige na engleskom i francuskom jeziku.

U toku Noći knjige članski popusti Laguninog kluba čitalaca i količinski popusti neće se sabirati sa akcijskim, odnosno sa popustima koji će važiti samo za Noć knjige.

Pored kupovine po izuzetnim uslovima, posetiocima ove kultne manifestacije Noć knjige nudi i druge zanimljive sadržaje.

Pored ponude više od 50.000 naslova i ove godine posetiocima će biti ponuđeni fantastični popusti, raznovrsni performansi, pokloni, promocije, nezaboravna druženja sa najpoznatijim domaćim autorima.

U tradicionalno dobroj atmosferi sve posetioce pored popusta očekuju pokloni pri svakoj kupovini.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs