Zanimljivo

Putovanje bez dečka: Kuda idu solo devojke?

Njujork i London su definitivno destinacije u kojima ćete ubrzo da zaboravite da ste sami, zbog brojnih restorana, kafića i prodavnica, a ako ste avanturistički tip, odaberite Kostariku, koja nudi predivne pejzaže, i ne zaboravite - izađite iz svoje ljušture, jer to niko neće da uradi umesto vas
Destinacije
16:52h Autor:
Putovanje bez dečka: Kuda idu solo devojke?
Foto: Shutterstock

Koje su najbolje države gde solo putnice mogu da odu? Jedna od njih je - Australija. Iako će u avionu možda da vam bude dosadno, to je idealno mesto za sticanje novih prijateljstava, a jednom kad sletite u Australiju, ona pruža zaista mnoštvo aktivnosti.

Ako ste više avanturistički tip, svakako odaberite Kostariku, koja nudi predivne pejzaže, tropske plaže i posebnu kulturu, što isto možete doživeti ako se zaputite na Novi Zeland, koji je zbog svoje lepote često mesto snimanja brojnih filmova.

Ako vam opuštanje na plaži baš i nije drago, tada su Njujork i London definitivno destinacije u kojima ćete ubrzo da zaboravite da ste sami. Brojni restorani, kafići i ono najvažnije - butici i prodavnice, zaokupiraće vas tokom celog dana, bilo da kupujete nove krpice ili ako samo "razgledate".

Od orijentalnih destinacija tu su Japan, Vijetnam i Ekvador. Te države su najpopularnije među solo putnicama, koje umesto odmora žele da volontiraju, što je jedan od najboljih načina za sticanje novih prijateljstava i poznanstava s ljudima iz celog sveta.

Prihvatite rizik, osetite avanturu, pojedite nekoliko buba, potrošite novac koji ste mesecima štedeli i probudite se pored neke nove osobe, možda.

Izađite iz ljušture - to neće niko da uradi umesto vas samih!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs