Blud i nemoral: Top 10 poročnih gradova

Ovde nema mesta tabuima. Predstavljamo vam destinacije gde su najbizarnije želje, opijati i seks za poneti jedino merilo dobre zabave.
Destinacije 10.06.2013. - 14:09h

Seks, droga, Amsterdam - Amsterdam, Holandija

 

Marihuanu dobijate kao posluženje uz kolačiće. Prostituke kupujete gledajući u izloge, pa čak su i scene seksa uživo česti prizori. A kao najveća poslastica dolazi informacija da je sve prethodno navedeno - legalno. Zato, ako želite da posetite evropsku kolevku poroka, put pod noge i pravac u holandsku prestonicu.

 

Grad kriminalaca i prostitutki - Tihuana, Meksiko

 

Kada kažemo najzapadniji grad Latinske Amerike odmah spojite vatreni hispano temperament i zapadnu kulturu. Dobićete tekilu koja se toči više od vode za sve ljude iznad 18 godina i legalnu prostituciju. Ukoliko ste željni izazova posetite ovaj Diznilend za odrasle, gde ćete videti kako mesto, koje je leglo kriminala, postaje ujedno i centar za blud.

 

 

Javni poziv na seks - Pataja, Tajland

 

Luksuzni hoteli, atraktivne plaže i tržni centri nisu glavna atrakcija grada na istočnoj obali Tajlandskog zaliva. Čari razuzdanog noćnog života i prostitucije, ipak, izbijaju u prvi plan. Devojke koje vam se očajnički nabacuju na svakom koraku ne možete da ignorišete. Klasifikujući je kao primarnu turističku lokaciju za seks, Pataju javno promovišu mnogi lokalni zvaničnici zbog komercijalnih interesa. Ova destinacija idelna je za muškarce koji žele da odreše novčanik i potraže seksi igračku.

 

Hram sponzoruša - Moskva, Rusija

 

Ruskinje su u vrhu liste najlepših žena sveta, ali i prve na listi najjeftinijih. Prostitucija u Moskvi nije legalna, ali zato samo pustite glas. Čim devojke vide da ste stranac, koji uz to ima malo dublji džep, postajete njihova glavna zanimacija.

 

 

Stecište svih poroka - Las Vegas, Nevada

 

Grešite ukoliko mislite da je u svetskoj prestonici kazina kocka jedina zavisnost. Ovaj slavni grad opevan u pesmi još slavnijeg Elvisa Prislija je hram svih poroka. Dok okušavate sreću na ruletu, izazovne lovatorke bogatih muškaraca svlačiće vas pogledom. Zadovoljite sva vaša čula i osetite buntovnički duh Vegasa.

 

Zabava za svačiju seksualnost - Berlin, Nemačka

 

Legendarni grad greha - ovako Amerikanci najčešće opisuju Berlin. Ovaj grad je centar nemačke kulture i seksa. Još jedno mesto legalizovane prostitucije i pravog usputnog zadovoljstva. Ova destinacija je melem za gejLGBTpopulaciju, koje ima na svakom koraku. Dođite u mesto koje je spoj klasičnog i avangardnog i shvatićete zašto je lokacija dešavanja čuvenog filmskog hita Kabare (Cabaret) upravo Berlin.

Karneval erotike - Rio de Žaneiro, Brazil

 

Besplatna i luda seks avantura rezervisana je za glavni grad zemlje fudbala i seksualno slobodnih žena. Bordeli su zakoniti i utrkavaju se da ponude što širu ponudu kako bi zadovoljili svačije erotske apetite. Uz prostrane plaže i vedar brazilski duh, Rio vašem telu garantuje nesvakidašnji užitak.

 

Ulične parade u carstvu alkohola - Nju Orleans, Luizijana

 

Ako vam kažemo da je piće glavno božanstvo kome se 24 sata na dan klanjaju svi koji posete ovaj grad, shvatićete zašto je, već 100 godina unazad, Nju Orleans omiljena destinacija Amerikanaca. Iako je poznat po upečatljivoj francuskoj arhitekturi i multietničkom stanovništvu, kao najprepoznatljivije obeležje ovog grada izdavaja se festival Mardi Gras. Dođite i uverite kako vas tokom ove svečanosti talasi ljudi, obučenih u najrazličitije kostime, bukvalno nose ulicama.

 

 

Azijski Las Vegas - Makao, Kina

 

Ukoliko ste mislili da nema uzbudljivije destinacije od Las Vegasa, prevarili ste se. Mešavina portugalske i kineske kulture sačekaće vas u ovom gradu svakodnevnih praznika i žurki. Ovde možete naći i miks brojnih svetskih kazina, uključujući i one u Vegasu. Prostitucija jeste legalna, ali zato podvođenje nije, zato budite oprezni.

 

Duh Evrope - Manama, Bahrain

 

Evropski uticaj na ovaj grad na Bliskom istoku je toliki da vam se čini kao da ste negde na Starom kontinentu. Ne čudi zašto je Manama jedina zemlja u okruženju koja dozvoljava alkohol, budući da 1/3 stanovništva čine stranci. A, po hotelima se uz dobar azijski meni možete zasladiti i prostitutkama iz Azije i Evrope.

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...