Horoskop vam bira mesto za odmor i život

Iako ste navikli da horoskop predviđa kakav će vam biti dan ili period u godini, on može otkriti i kakav vam život odgovara. Ako ste se zapitali koji je vaš odmor iz snova, idealan grad i mesto stanovanja, zavirite u svoj horoskopski znak.
Destinacije 13.03.2013. - 12:37h

Ovan - avanturista koji voli život u gradu sa bogatim noćnim životom
Skakanja padobranom, skydiving, free klimbing, spuštanje rečnim brzacima stvoreno je za avanturiste kakvi su Ovnovi. Koja god destinacija da nudi ovakav vid zabave, biće odličan izbor za odmor Ovna. Grad sa aktivnim noćnim i avanturističkim životom, poput Las Vegasa, idealan je za život ovog znaka. Pošto su Ovnovi u stalnoj žurbi, vole male prostore za život kako bi ih lakše održavali. Stanovi su, stoga, idealni za njih. Vole da žive s parolom - svet mi je pod nogama - te bi bilo poželjno da stan bude na što višem spratu, i u samom centru. Ovo drugo im je bitno ne bi li bili blizu mesta aktivnog dnevnog i noćnog života.

 

 

Bik - sklon opuštenom odmoru, teži lepim pejzažima i dobroj hrani
Bikovi vole opušten odmor na mestima koja će ih podsećati na dom, uz nešto više egzotike. Privlače ih dobra hrana i lepi pejzaži, te bi oblast Napa u Kaliforniji bila pravi izbor. Ostajemo u Kaliforniji jer je Los Anđeles idealan grad za život Bikova, koji vole da se šepure svojim finansijama. Idealna varijanta je kuća s velikom baštom, velikom kuhinjom i trpezarijom. Ljubav prema prirodi nadomešćuju velikim vrtom. Kako su znak koji voli da kuva, velika kuhinja se nameće kao logičan izbor, dok je velika trpezarija odgovor na njihovu želju da što češće obeduju s prijateljima i porodicom.

 


Blizanci - aktivan znak koji obožava gradove koji nikad ne spavaju

Ovaj znak voli da je zauzet čak i tokom odmora. Izleti, posete muzejima i arheološkim nalazištima, uz koji sat sportskih aktivnosti, predstavljali bi za Blizance odmor iz snova. Pošto ne podnose dosadu ni u jednom obliku, pripadnici ovog znaka vole da žive u gradovima koji nikada ne spavaju. Ima li boljeg izbora od Njujorka? Kada je u pitanju način stanovanja, stanovi su pogodniji za Blizance, dok god se nalaze u centru, imaju lep pogled i veliki garderober. Potreba za životom u centru proističe iz njihove želje da budu u srži dešavanja. Kako su kreativni, idealno bi bilo da imaju najlepši pogled iz radne sobe. Na kraju, veliki garderober je posledica njihove sklonosti ka kolekcionarnom sakupljanju odeće i cipela.

 

 

Rak - emotivan znak koji bi i odmarao i živeo pored vode
Rakovima je najbitnije da tokom odmora budu u društvu dragih ljudi. Kako vole vodu, svaka destinacija blizu nje bila bi idealan vid odmora za Rakove. Vole da se razlikuju od okoline, što im usled specifičnog karakternog sklopa uglavnom i polazi za rukom, pa bi idealno mesto za život bio specifičan grad poput Pariza. Ljubav prema vodi utiče i na njihov odabir mesta stanovanja. Kuća na obali, uvek će biti njihov izbor, a ako to nije moguće, težiće da u svom dvorištu ili stanu imaju malu fontanu ili akvarijum. Među retkim znakovima su kojima nije problem da žive u prizemlju. Vole blizinu tla, tako da retko biraju visoke spratove za život.

 

Lav - ljubitelji raskoši kako u životu tako i na odmor
Njihova sklonost ka glamuru i luksuzu dolazi do izražaja i kada je odabir mesta za odmor u pitanju. Što skuplje i glamuroznije, to bolje. Njujork i Las Vegas bi bili gradovi u kojima mogu istinski da uživaju. Vole sunčano vreme, plažu i atmosferu koja tera da zaboravite na sve probleme, pa bi idealan izbor grada za život jednog Lava bila Barselona. S obzirom da vole raskoš i da razmišljaju na veliko, pripadnici ovog znaka bili bi najsrećniji ukoliko žive u ogromnoj, raskošnoj vili. I stanovi dolaze u obzir dok god su prostrani, s lepim pogledom i velikom spavaćom sobom. Ne vole da žive isuviše blizu zemlje, niti na isuviše visokim spratovima.

 

Devica - perfekcionista koji teži disciplini i na odmor
Device se dive redu, rutini i disciplini te bi Berlin, grad koji živi po ovim principima, bio odličan izbor za odmor iz snova. Kako je Devica vazdušni znak, najviše bi joj prijalo da živi u kućici na drvetu. Pošto to nije realno, zadovoljiće se i stanom na višim spratovima. Osećaj reda im je bitan i u životnom prostoru. Ne vole velike stanove jer se prijatnije osećaju u društvu jedne osobe nego više njih. Umetnički su nastrojeni pa vole da naprave kutak u kojem će se kreativno izražavati.

 

 

Vaga - romatičan znak koji teži mirnom okruženje
Romantične i umetničke duše, kakve su Vage, vole da se odmaraju u skladu s tim karakteristikama. Mesta u kojima bi mogli da uživaju sa svojom dragom osobom, daleko od gužve i jurnjave, savršen su vid relaksacije za ovaj znak. Ne vole velike i bučne gradove. Okrenuta umetnosti, bez saobraćajnih gužvi uz pravu dozu romantike, Venecija bi bila grad po meri Vaga. Način stanovanja odražava njihovu želju za mirnim i povučenim životom. Vage će pre odabrati život na selu nego u gradu. Preziru stanovanje blizu prometnih gradskih oblasti. Vole velike i lepo sređene dnevne sobe, kao i dobro organizovane garderobere.

 

Škorpija - divlji znak uvek raspoložen za egzotične destinacij
Strastvene i pametne, Škorpije vole da upoznaju nove kulture. Ne vole kratke odmore tokom kojih neće imati vremena da se u potpunosti upoznaju sa mestom u kojem su. Njihov izbor su egzotične destinacije, u kojima mogu da uživaju u nepoznatim stvarima. Divlje i jake Škorpije vole da žive u istim takvim gradovima. Čikago bi bio pravi izbor za ovaj znak ratoborne energije. Za razliku od prethodnih znakova, ovom je bitno da ima prostrano i lepo sređeno kupatilo. Voli luksuz i život u njemu. Spavaća sobe je Škorpijama, kao vrlo strastvenom znaku, veoma bitna. S druge strane, vezani su za svoj auto, tako da je posedovanje garaže obavezno.

 

 

Strelac - večiti putnik uvek raspoložen za avnturu
Znak kojem je putovanje u krvi zna šta želi od odmora. Ne zadovoljava se malim stvarima, već teži najneobičnijim i najskupljim aranžmanima. Odlazak na Maču Piču predstavlja idealan vid odmora za Strelčeve. Ne postoji grad za koji se sa sigurnošću može reći da bi odgovarao ovom znaku. Uživali bi i da svake godine menjaju mesto stanovanja. Ovaj vrlo sofisticiran znak sklon je životu u urbanim, gradskim oblastima. Grad koji bi nakratko mogao da utoli njihov apetit za uzbuđenjem jeste Rim, kao specifičan spoj modernog i tradicionalnog. Kulturna dešavanja i druženje s prijateljima su im vrlo bitni, tako da nastoje da žive u delovima grada koji su bogati društvenim životom. Polažu pažnju na arhitekturu prostora u kojem žive, tako da će se uvek rado odlučiti za život u staroj građevini ili pak onoj koja je delo ekscentričnog arhitekte. Jedan su od retkih znakova kojima putovanje do posla ne smeta, već uživaju u njemu.

 

Jarac - ljubitelj kulutre i širokih prostranstav
Jarčevi vole vraćanje u prošlost, stoga svoja putovanja iskorišćavaju kako bi naučili nešto novo iz istorije. Kankun bi bio savršen izbor za njihov odmor. Uživali bi u gradu u kojem ima mnogo muzeja, pozorišta i drugih vidova kulturnih dešavanja. Jarčevi ne vole isuviše velike gradove pa bi Solt Lejk Siti bio pravi izbor za život. Pripadnici ovog znaka obožavaju prostranstvo, tako da bi najsrećniji bili kada bi živeli na farmi ili salašu. Ukoliko, ipak, žive u stanu ili kući neophodna je velika kvadratura. Pošto su zemljani znak vole da su blizu zemlje. Velika trpezarija i kuhinja su obavezne u životnom prostoru Jarca, s obzirom na to da vole da provode dosta vremena s porodicom i prijateljima. Skloni su kupovini vikendica i letnjikovaca.

 

Vodoija - znak sklon minimalističkom i modernom
Vodolije vole specifične destinacije na kojima mogu da upoznaju mnogo novih lica. Grad koji istinski prija senzibiltetu Vodolije jeste brz, moderan i izazovan Hongkong. Snalaze se odlično u malim stanovima jer su sklone minimalizmu. Vole tehniku, te im je bitnije da u svom domu imaju dobru mikrotalasnu, frižider i laptop nego klasične komade nameštaja. Kako su karijeristi, obavezno im je da u svom životnom prostoru imaju i sobu namenjenu isključivo za rad. Nije im bitno da li žive bliže centru ili pak u predgrađu.

 

 

Ribe - miran znak sklon relaksirajućim destinacijama
Ribe su zavisnici od putovanja koja ih čine mirnim i ispunjenim. Vole relaksirajuće destinacije, koje im omogućavaju da u toku odmora napune baterije. U skladu sa svojim mirnim karakterom, Ribe vole manje gradove, bez gužve i galame. Firenca bi zato bila pravi izbor. Život u predgrađu preferira većina Riba. Iako su vodeni znak, nije im presudno hoće li živeti pored vode. Vole da su u blizini tržnih centara i supermarketa, ali i parkova i terena za golf. Poput Škorpija, vole svoj automobil pa im je mesto za parking veoma bitno.

 

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs