Otkrivamo ko su dame koje vladaju Instagramom

Top 6 Instagram profila koje morate pratiti

Životne sekvence zabeležene mobilnim telefonom. Ovo bi ukratko bila definicija Instagrama, enormno popularne aplikacije za Iphone i android telefone, čiji je broj korisnika krajem februara ove godine iznosio 100 miliona. U moru kvalitetnih i manje kvalitetnih Instagram profila odabarali smo naših 6 omiljenih. Sticajem okolnosti, svaki od njih vode žene, te će ovo ujedno biti i predstavljanje nekih od najpopularnijih korisnica Instagrama.
Zanimljivosti 30.04.2013. - 15:06h

Alis Džej (Alice Gao), fotograf, Njujork
@alice_gao

 

Kako sama ističe, granica između njenog profesionalnog bavljenja fotografijom i onog koji podrazumeva Instagram, za nju je sve bleđa. Na Iphone gleda kao na svoj profesionalni alat, kojim svakodnevno osvežava svoj Instagram profil, čiji broj pratilaca prelazi cifru od 400 hiljada. Karakterišu je čiste, minimalističke fotogafije njene svakodnevnice i Njujorka, u koji se preselila nakon završenog koledža u Filadelfiji. Kompozicije, usklađenost boja i naizgled jednostavna, a uvek zanimljiva tematika fotografija, učinila ju je jednom od najvećih zvezda Instagrama, ali i našeg teksta. Stoga, ne propsutite da kliknete ‘’Follow’’ na profil ove mlade i talentovane dame.

 

Erika Biermen (Erika Bearman), direktor za komunikacije, Njujork
@oscarprgirl

 

Ona je Erika Biermen, u modnim krugovima poznatija kao direktorka za komunikacije kuće Oscar de la Renta. Razlog njenog pojavljivanja na listi jeste vrlo zapažen Instagram profil koji vodi pod imenom Oscar PR Gril. Putem njega imamo direktan uvid u dešavanja iza kulisa jedne od najprestižnijih modnih kuća na svetu. Iako će u junu ove godine sam Oscar de la Renta napuniti 81 godinu, jedan je od prvih modnih magova koji su spoznali važnost prisutnosti na društvenim mrežama. Erika je uspela da svoju angažovanost materijalizuje, kako u korst kuće za koju radi, tako i svoju, jer je i sama postala prepoznatljivo lice, o čijoj promeni boje kose piše i sam Vogue.

 

Liandra Medina (Leandra Medina), novinar i bloger, Njujork
@manrepeller

 

Ako vam kažemo da je magazin Time proglasio njen blog za jedan od najboljih u prethodnoj godini, a Forbes samu Leandru jednom od najuticajnijih trendsetera na svetu, jasno je da je i njen Instagram profil vredan pažnje. Međutim, i da zanemarimo sve prethodno navedene činjenice i zamislimo da je Leandra potpuno nepoznata, obična devojka, njen profil bi nam nanovo bio interesantan. Prvenstveno zbog inteligentnih, duhovitih opaski koje prate njene Instagram fotografije. Šarm koji prati njen blog, rečitost školovanog novinara i urođena duhovitost čine ovaj intstagram profil jednim od onih koji ne smete da zaobiđete.

 

Rihanna
@badgialriri

 

Njoj posebno predstavljanje nije potrebno, kao ni njenom Instagram profilu koji ima više od 6 miliona pratioca. Međutim, nismo mogli, a ni želeli, da je zaobiđemo, jer Riri jednostavno zna kako da se ponaša na društvenim mrežama. Sekvence njene svakodnevnice su intrigantne, provokativne, ogoljene, ali i vrlo lične. Upravo zbog toga, mogućnost da voajerišemo nad životom jedne od najvećih planetarnih zvezda današnjice ne može da ne deluje primamljivo.

 

Ami Song (Aimee Song), bloger, Los Anđeles
@songofstyle

 

Uspeh njenog modnog bloga u stopu prati uspeh njenog Instagram profila. Oba odišu prepoznatljivim stilom ove mlade kalifornijske blogerke, koja se u moru drugih izdvaja osećajem za boje, kompoziciju, ugao. Obilje modnih dodataka i detalja, uksuni obroci, savršene outfit kombinacije, i po koji kutak LA-a, čine Instagram profil Aimee Song jednom od nezaobilaznih stanica na dnevnom online proputovanju.

 

Liz Svain (Lise Swain), Njurok
@newyorkcity

 

Za sve one kojima Njujork predstavlja glavni grad modernog sveta, evo Instagram profila koji će im biti poput dnevne doze Velike jabuke. Mlada Njujorčanka Lis Eswain jedna je od najvećih zvezda Instagrama. Svoj uspeh postigla je beležeći duh i izgled svog grada. Kako sama ističe, draže joj je da bude osoba koja će se naći iza, a ne ispred objektiva, jer Njurok smatra daleko zanimljivijim modelom od sebe. Ipak, umešno uspeva da ukombinuje deliće svog života sa životom najuzbudljivijeg grada na svetu. Da to radi i više nego kvalitetno, svedoči cifra od 700 hiljada Instagram pratioca.

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs