Neka vaš zajednički život počne bajkovito

Put u raj: Magične destinacije za medeni mesec

Aitutaki, Barbados ili ostrvo Deroš - izaberite svoju egzotičnu destinaciju, gde ćete zanemeti pred čudima prirode i otpočeti svoju ljubavnu oazu sa bračnim partnerom
Destinacije
15:26h
Foto: Desroches Islands / Facebook

Komandant broda, Deroš, koji je pronašao magično ostrvo na Sejšelima, dobio je tu čast da mesto prekriveno kokosovim palmama i visokim zelenim drvećem bude nazvano po njemu. Iako broji svega 50 stanovnika, ova egzotična destinacija danas slovi za jednu od najtraktivnijih plaža na svetu, koju posećuje veliki broj turista.

 


Svetionik, koji vam uz sjaj mesečine obasjava kilometarske plaže idealan je za nezaboravne romantične trenutke sa voljenim osobom. Mladencima će posebno interesantnan biti i kanal, dubok 18,6 metara koji vas vodi u lagunu, a ovo područje očaraće vas svojim jakim plaventilom.

 

Ako ste mislili da je Rijana glavna atrakcija Barbadosa, koji je njeno rodno mesto, prevarili ste se. Da li ste znali da je ova država u Karipskom moru jedna od najboljih na svetu po životnom standardu? Čini se kao da je reč o nestvarnom spoju dobre finansijske situacije i prirodnih lepota od kojih zastaje dah.

 

Mladenci, ukoliko se odlučite da spakujete kofere i krenete put Barbadosa svratite i u glavni grad ovog ostrva, Bridžtaun. Kada budte videli zanimljivu i jedinstvenu arhitekturu zgrada, shvatićete zašto je ovo jedini grad koji je van Severne Amerike posetio bivši američki predsednik, Džordž Vašington.

 

Još jedan morski dragulj je ostrvo Aitutaki, koji ima oblik jednakostraničnog trougla. Ovde možete svakodnevno uživati u egzotičnim uksuima, jer Aitutaki svoje šarenilo duguje upravo tropskom voću i povrću.

 

 

Blještavo beli pesak i džinovske palme probudiće sva vaša čula i rasplamsati emocije, jer zbog svojih veselih boja čini se kao da ovo ostrvo ljubav slavi svakog dana.

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...