Praznični duh

Parada Deda Mrazova u Njujorku: Tajms skver se crveneo! (VIDEO)

Veseli Deda Mrazovi idu od bara do bara, šireći "praznični duh" u okviru manifestacije koja je prošle godine izazvala oštre kritike zbog masovnog pijanstva i tuča

Destinacije
14:16h Autor:
Parada Deda Mrazova u Njujorku: Tajms skver se crveneo! (VIDEO)
Foto: Shutterstock

Na ulicama Njujorka počela je tradicionalna i po mnogo čemu kontroverzna konvencija Deda Mrazova (SantaCon).

Kako prenosi AP, na stotine učesnika, obučenih u prepoznatljivo crveno odelo, mahalo je juče zvončićima, ispijalo pivo i plesalo na Tajms skveru.

Deda Mraz kakvog još niste videli - Šta sve krije ispod odela, saznajte OVDE.

Veseli Deda Mrazovi idu od bara do bara, šireći "praznični duh" u okviru manifestacije koja je prošle godine izazvala oštre kritike zbog masovnog pijanstva i tuča.

http://www.youtube.com/watch?v=uvqiVk-ZVzY

Organizatori su pozvali učesnike na "lepo ponašanje", upozorivši ih da bi od toga moglo da zavisi održavanje naredne konvencije. Policija, pak, ima zadatak da privede svaku osobu koja remeti saobraćaj, pije alkohol van ugostiteljskih objekata, urinira na javnom mestu ili učestvuje u tuči.

OVDE pročitajte dirljiva pisma dece iz Obrenovca Deda Mrazu - Pokloni mom drugu kuću!

"Bilo bi lepo nastaviti sa ovom tradicijom i organizovati paradu i iduće godine, na koju bi, u idealnim uslovima, mogli da dolaze i roditelji sa decom" - rekao je advokat za ljudska prava Norman Sigel, koji pomaže organizatorima da proslava protekne u najboljem redu i u skladu sa pravilima dogovorenim s policijom.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs