ISKORISTITE ODLIČNU PONUDU

IME KOJE GOVORI KVALITET I TRADICIJA: Uživajte ove jeseni na privatnoj plaži hotela Marriott u Hurgadi

Hotel ima 283 smeštajne jedinice od kojih je 25 apartmana. Sve sobe imaju klima uređaj, telefon, internet, SAT TV, fen za kosu, sef, balkon, set za čaj i kafu.

Destinacije
Autor:
IME KOJE GOVORI KVALITET I TRADICIJA: Uživajte ove jeseni na privatnoj plaži hotela Marriott u Hurgadi
Foto: Promo

Na samo 600m od novog turističkog centra Memša, a par kilometara od aerodroma i starog centra, Sakale, nalazi se Marriott Beach Resort Hurghada 5* - dobitnik brojnih nagrada i nosilac sertifikata za uslugu visokog kvaliteta.

Hotel čuva tradiciju lanca čije ime govori o pouzdanosti i dobroj usluzi, ali se uprkos godinama, i dalje ubraja u one sa najkvalitetnijom uslugom. Velelepna šestospratna zgrada, sa 283 smeštajne jedinice, osim brojnih barova i restorana, gostima je na raspolaganju privatna peščana plaža, na kojoj se, naravno ne doplaćuje upotreba peškira, suncobrana i ležaljki. Posebna atrakcija je malo privatno ostrvo u sklopu plaže kompleksa, do kojeg se dolazi mostićem.

Hurgada, A1, Hotel Marriott
foto: Promo

Za najmlađe, hotel Marriott Beach Resort Hurghada 5* ima dečiji bazen i mini klub, a animacija je tu i za ostale – teniski i skvoš tereni, stoni tenis, odbojka na plaži, bilijar, pikado, ali pre svega bazeni i spa centar, u kojem se uz doplatu, gosti mogu služiti saunom, teretanom i đakuzijem.

Hurgada, A1, Hotel Marriott
foto: Promo

Hotel ima 283 smeštajne jedinice od kojih je 25 apartmana. Sve sobe imaju klima uređaj, telefon, internet, SAT TV, fen za kosu, sef, balkon, set za čaj i kafu. Standardne i deluxe sobe razlikuju se po veličini. Hotel u svojoj ponudi ima jednosobne i dvosobne apartmane koji se nalaze u drugoj liniji, gosti mogu da koriste bazen i plažu hotela.

Hurgada, A1, Hotel Marriott
foto: Promo

Marriott Beach Resort Hurghada 5* nudi uslugu All Inclusive, ali i uslugu polupansiona. Pored glavnog restorana, u kojem se na bazi samoposluživanja, može izabrati između više jela po hotelskim pravilima, hotel ima i a la carte italijanski restoran Tuscany, kao i nekoliko barova. U koncept su uključena lokalna alkoholna i bezalkoholna pića.

Hurgada, A1, Hotel Marriott
foto: Promo

U ponudi agencije 1 A Travel su i mnogi drugi hoteli u Hurgadi , koji su simbol dobrog odnosa kvaliteta i cena, ali i luksuzni hoteli na svim destinacijama, gde se pored Hurgade misli na nestvarno lepu Egejsku regiju i okolinu Bodruma, kao i na čitavu Antalijsku regiju.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs